Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat
Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

Hetkessä
hauskuutta päivään!

 
 

Hetkessä
hauskuutta päivään!

Mukavaa ja helppoa shoppailua perheen kanssa

Koko perheen shoppailupäivässä voi olla omat haasteensa. Meillä teet yhteisestä ostosreissusta mukavan ja helpon, ja lapsille riittää kivaa puuhattavaa. Pian 5-vuotias Pipsa ja hänen äitinsä Pirjo Pellikka kertovat, miksi heidän perheensä tykkää shoppailla juuri meillä.

Kuvituskuva, jossa haastateltavat äiti Pirjo ja Pipsa. He istuvat Oulun Ideaparkin leikkitilan sillalla.
Muhoslaisille Pirjolle ja Pipsalle Oulun Ideapark on tuttu shoppailupaikka, josta liikkeet löytyvät kätevästi. Uudistunut Oskun Minipark -leikkitila saa molemmilta kehuja. 

Silta vie joen yli seikkailuun, ja kiipeilypuussa pääsee testaamaan omaa ketteryyttään. Hymyt ovat herkässä, kun Pipsa ja Pirjo tutustuvat uudistuneeseen leikkitilaamme eli Oskun Miniparkiin.

Tämä on kiva paikka, kuuluu nuoren seikkailijan iloinen arvio.

Hektisen arjen lomassa lapsiperheen shoppailupäivältä toivoo vaivattomuutta sekä sitä, että lapselle on mukavaa tekemistä. Tämä toteutuu erinomaisesti Oulun Ideaparkissa, jossa kaikki löytyy saman katon alta, äiti Pirjo miettii.

On myös mahdollisuus välipalalle, ja lapsi saa purkaa energiaa leikkipaikassa.

Meillä onkin paljon palveluja lapsiperheille, ja kulkeminen on helppoa myös lastenrattaiden kanssa.

Tilaa liikkua ja shoppailla

Hiljattain uudelleen avattu Oskun Minipark sijaitsee nykyisin A- ja B-sisäänkäyntien välissä. Tila on uudistunut jonkin verran, mutta perheen pienimpien iloksi löytyvät edelleen tutut hauskat aktiviteetit. Leikkitilan vieressä on myös erillinen lastenhoitohuone.

Kuvituskuva, jossa Pipsa ja Pirjo istuvat leikkitilan sieniaskelmilla ja leikkivät taputusleikkiä.
Pipsasta leikkitilassa kaikkein mieluisinta on värikkäillä sieniaskelmilla loikkiminen. Askelmat soveltuvat hyvin myös taputusleikkiin Pirjo-äidin kanssa.

Pipsalle aiempi Oskun Minipark on hyvin tuttu, sillä siellä oli päästävä käymään aina perheen shoppailureissuilla. Pirjo naurahtaa, että sama tilanne tulee olemaan varmasti uuden leikkipaikan suhteen.

Tämä on nyt älyttömän hyvä. On hienoa, että leikkitilan ovet saa kiinni ja että pienemmille lapsille on vieressä lastenhoitotila. Uusi sijainti on minusta loistava.

Leikkimisen lisäksi olennaista on luonnollisesti shoppailu, ja Pipsa kertookin tykkäävänsä käydä vaateostoksilla. Oma tyyli on hyvin selvillä: Pipsan suosikkeja ovat koira-aiheet ja sateenkaarivärit. Vaatteita perheen pienimmille löytyy meiltä monipuolisesti esimerkiksi Lindexiltä, KappAhlista sekä lastenvaatteiden erikoisliikkeestä Noomista.

Pipsan kanssa shoppaillessa on hyvä, että vaateliikkeet ovat Ideaparkissa tilavia verrattuna moneen muuhun paikkaan, Pirjo kiittelee.

Takuuvarmat suosikit

Yksi asia on Pipsan mielestä meillä ylitse muiden, ja se on lelukauppa. Oululaisen Leluaitan valikoimaan kuuluvat niin lapsia kuin aikuisiakin ihastuttavat lelut ja pelit, unohtamatta asusteita vaikkapa naamiaisjuhliin.

Leluja ja monenmoisia hauskoja vempaimia löytyy niin ikään Flying Tigerista, jonka tuotteissa juhlistetaan parhaillaan alkanutta kesää.

Shoppailupäivässä olennaista on myös herkuttelu, olipa kyse sitten isommasta tai pienemmästä nälästä. Pipsa ja Pirjo suuntaavat Oskun Miniparkista donitseille Arnoldsiin. Perheen shoppailupäivinä he käyvät usein Jungle Juice Barissa, jonka smoothiet ovat myös Pipsan mieleen.

Kuvituskuva, jossa Pipsa ja Pirjo istuvat Arnolds-kahvilassa donitseilla.
Leikkipaikan testauksen jälkeen Arnoldsin donitsi sopii hyvin makeannälkään. Pipsasta shoppailupäivissä mukavaa on herkuttelu, mutta myös esimerkiksi hamppari maistuu hyvin.

Jos syödään muuta kuin välipala, niin Raxin buffet on siitä hyvä, että sieltä löytyy lapselle monta vaihtoehtoa. Hamppari on myös takuuvarma, Pirjo naurahtaa.

Donitsit on pian herkuteltu, ja vielä on energiaa kierrellä liikkeissä. Pipsan ei tarvitse kauaa miettiä, minne hän aikoo suunnata äitinsä kanssa kahvilahetken jälkeen:

– Lelukauppaan!

Kaikki palvelumme sijaitsevat katutasossa, maksuttomien parkkipaikkojen äärellä. Tervetuloa viettämään meille mukavaa shoppailupäivää koko perheen voimin!

Takaisin sivun alkuun