Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Yrityspalvelut

Liiketilojen vuokraus

Oulun Ideaparkissa on vuokrattavissa eri kokoisia liiketiloja. Ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla lomakkeella ja tule tutustumaan vapaana oleviin liiketiloihin.

Lyhytaikaiset promootiot

Oulun Ideapark on erinomainen paikka monipuolisille myyntipromootioille, pop up -pisteille ja tapahtumille, kuten tuote-esittelyille, maistatuksille ja muille yleisötapahtumille.  Täällä tulet huomatuksi ja tavoitat kohderyhmäsi kasvotusten – päivän, viikonlopun tai vaikkapa kuukauden ajan!

Promootiopaikat sijaitsevat vilkkaissa sisäänkäyntiauloissamme. Suurin niistä on B-aula, josta tavoittaa suurimman osan Ideaparkiin saapuvista asiakkaista. Promootioita tukevia markkinointikanavia ovat mm. kauppakeskuksen verkkosivusto sekä Facebook- ja Instagram-tilit. Promootiovaraukset pyydetään tekemään vähintään viikkoa ennen suunniteltua promootioajankohtaa. Varaathan siis paikkasi ajoissa! Ole rohkeasti yhteydessä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva promootiokokonaisuus!

Promootiopisteiden vuorokausihintoja

2,2 m x 2,2 m: sisätiloissa 160 €, piha-alueella 145 €
4 m x 4 m: sisätiloissa 320 €, piha-alueella 290 €
8 m x 8 m: sisätiloissa 500 €, piha-alueella 415 €

 Hintoihin lisätään alv 24 %. Tilaa on myös isommille promootioille. Promootiohintaan sisältyy wifi-yhteys. Sähkö on mahdollista saada erillisestä pyynnöstä. 

Yhteydenottolomake

Takaisin sivun alkuun