Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

PALVELUT

Esteettömyys
Oulun Ideaparkissa on helppo liikkua niin pyörätuolin kuin lastenvaunujen kanssa. Kaikki liikkeet ja palvelut sijaitsevat katutasossa eikä kynnyksiä ole.

Pakettipiste-automaatti
Pakettipiste-automaatti sijaitsee E-sisäänkäynnin läheisyydessä Luhta Outletia vastapäätä. 

Pyörätuolit
Kauppakeskuksessa on lainattavissa pyörätuoleja asiakaskäyttöön, maksutta henkilöllisyyspapereita näyttämällä. Lainauspiste sijaitsee C-aulassa.

Invapysäköinti
Sisäänkäyntien läheisyydessä on parkkiruutuja invapysäköintiin. Kyseiset paikat on sallittu ainoastaan vammaisten pysäköintitunnuksen haltijoille.

Inva-WC:t
WC-tiloissa (B-aula, ravintolamaailma) on myös inva-WC:t.

Defibrillaattori
Oulun Ideaparkissa on kolme defibrillaattoria (sydäniskuri). Ne sijaitsevat E-sisäänkäynnin aulassa, D-sisäänkäynnillä ja E-aulassa Perusterveyden vieressä.

Koirat
Kauppakeskuksen sisätiloihin ei saa tuoda koiria, paitsi A-sisäänkäynnin luona olevaan Musti ja Mirri -myymälään myös koirat ovat tervetulleita.

Leikkitila Oskun Minipark
Lasten leikkitila sijaitsee A- ja B-sisäänkäyntien välissä. Leikkitilan käyttö on maksutonta, ja sen yhteydessä on myös lastenhoitohuone.

Löytötavarat
Löytötavarat voi toimittaa lähimpään liikeeseen. Sieltä ne toimitetaan  jokaisen parittoman viikon maanantaina eteenpäin Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluille.

Opastus
Sisäänkäynneillä on infonäytöt ja opaskartat, joista näkyy liikkeiden ja palveluiden sijainnit. 

Ostoskärryt
Ostoskärryt voi noutaa B-, C-, D- ja E-sisäänkäyntien ulkopuolella olevista kärrykatoksista. Ostoskärryissä on istumapaikka pienille lapsille, ja muutamassa kärryssä on koppa vauvalle. Osalla liikkeistä on omia ostoskärryjä käytettäväksi liikkeen sisällä.

Rullaluistimet ja potkulaudat
Rullaluistimilla, -kengillä tai potkulaudalla liikkuminen on kauppakeskuksessa kiellettyä.

Pankkiautomaatit
Kauppakeskuksen pankkiautomaatti sijaitsee ravintolapäädyn läheisyydessä, E-sisäänkäynnillä. Automaatissa on myös talletusmahdollisuus.

Postipalvelut
Posti-kioski sijaitsee A-sisäänkäynnin läheisyydessä. Lähtevän postin kirjelaatikko sijaitsee Posti-kioskin yhteydessä.

Pullonpalautus
Tokmannin pullonpalautuspiste sijaitsee A-aulassa.

Pysäköinti
Kauppakeskuksen piha-alueella on maksuttomia pysäköintipaikkoja asiakkaiden käyttöön. Pysäköinti on kielletty klo 24–05. Vain vammaisten pysäköintitunnuksen kanssa saa pysäköidä erikseen osoitetuille invapysäköintipaikoille sisäänkäyntien läheisyyteen. 

Saniteettitilat
WC- ja lastenhoitotilat sijaitsevat B-aulan läheisyydessä sekä ravintolamaailman läheisyydessä, D- ja E-aulojen välissä. Erillisen lastenhoitohuone sijaitsee B-aulassa Oskun Miniparkin yhteydessä.

Sähköauton lataus
Sähköautojen lataus onnistuu A- ja B-sisäänkäyntien välisellä parkkialueella. 14 latauspisteestä 8 on pikalatauspisteitä ja 6 peruslatauspisteitä.

Taksi
D- ja C-sisäänkäyntien edustalla on OTAXI-taksitolppa.

Veikkaus
Veikkauksen palveluita myy Tokmanni A-sisäänkäynnin vieressä.

WLAN
Kauppakeskuksen maksuton WLAN toimii ilman erillistunnuksia.

Takaisin sivun alkuun