Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

PALVELUT

Esteettömyys
Oulun Ideaparkissa on helppo liikkua niin pyörätuolin kuin lastenvaunujen kanssa. Kaikki liikkeet ja palvelut sijaitsevat katutasossa eikä kynnyksiä ole.

Pakettipiste-automaatti
Pakettipiste-automaatti sijaitsee E-sisäänkäynnin läheisyydessä Luhta Outletia vastapäätä. 

Pyörätuolit
Kauppakeskuksessa on lainattavissa pyörätuoleja asiakaskäyttöön, maksutta henkilöllisyyspapereita näyttämällä. Lainauspiste sijaitsee C-aulassa.

Invapysäköinti
Sisäänkäyntien läheisyydessä on parkkiruutuja invapysäköintiin. Kyseiset paikat on sallittu ainoastaan vammaisten pysäköintitunnuksen haltijoille.

Inva-WC:t
WC-tiloissa (B-aula, ravintolamaailma) on myös inva-WC:t.

Defibrillaattori
Oulun Ideaparkissa on kolme defibrillaattoria (sydäniskuri). Ne sijaitsevat E-sisäänkäynnin aulassa, D-sisäänkäynnillä ja E-aulassa Perusterveyden vieressä.

Koirat
Kauppakeskuksen sisätiloihin ei saa tuoda koiria, paitsi A-sisäänkäynnin luona olevaan Musti ja Mirri -myymälään myös koirat ovat tervetulleita.

Leikkitila Oskun Minipark
Lasten leikkitila sijaitsee A- ja B-sisäänkäyntien välissä. Leikkitilan käyttö on maksutonta, ja sen yhteydessä on myös lastenhoitohuone.

Löytötavarat
Löytötavarat voi toimittaa lähimpään liikeeseen. Sieltä ne toimitetaan  jokaisen parittoman viikon maanantaina eteenpäin Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluille.

Opastus
Sisäänkäynneillä on infonäytöt ja opaskartat, joista näkyy liikkeiden ja palveluiden sijainnit. 

Ostoskärryt
Ostoskärryt voi noutaa B-, C-, D- ja E-sisäänkäyntien ulkopuolella olevista kärrykatoksista. Ostoskärryissä on istumapaikka pienille lapsille, ja muutamassa kärryssä on koppa vauvalle. Osalla liikkeistä on omia ostoskärryjä käytettäväksi liikkeen sisällä.

Rullaluistimet ja potkulaudat
Rullaluistimilla, -kengillä tai potkulaudalla liikkuminen on kauppakeskuksessa kiellettyä.

Pankkiautomaatit
Kauppakeskuksen pankkiautomaatti sijaitsee ravintolapäädyn läheisyydessä, E-sisäänkäynnillä. Automaatissa on myös talletusmahdollisuus.

Postipalvelut
Posti-kioski sijaitsee A-sisäänkäynnin läheisyydessä. Lähtevän postin kirjelaatikko sijaitsee Posti-kioskin yhteydessä.

Pullonpalautus
Tokmannin pullonpalautuspiste sijaitsee A-aulassa.

Pysäköinti
Kauppakeskuksen piha-alueella on maksuttomia pysäköintipaikkoja asiakkaiden käyttöön. Pysäköinti on kielletty klo 24–05. Vain vammaisten pysäköintitunnuksen kanssa saa pysäköidä erikseen osoitetuille invapysäköintipaikoille sisäänkäyntien läheisyyteen. 

Saniteettitilat
WC- ja lastenhoitotilat sijaitsevat B-aulan läheisyydessä sekä ravintolamaailman läheisyydessä, D- ja E-aulojen välissä. Erillisen lastenhoitohuone sijaitsee B-aulassa Oskun Miniparkin yhteydessä.

Sähköauton lataus
Sähköautojen lataus onnistuu A- ja B-sisäänkäyntien välisellä parkkialueella. 14 latauspisteestä 8 on pikalatauspisteitä ja 6 peruslatauspisteitä.

Taksi
D- ja C-sisäänkäyntien edustalla on OTAXI-taksitolppa.

Veikkaus
Veikkauksen palveluita myy Tokmanni A-sisäänkäynnin vieressä.

WLAN
Kauppakeskuksen maksuton WLAN toimii ilman erillistunnuksia.

Takaisin sivun alkuun