Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

LAPSIPERHEILLE

Oulun Ideaparkissa on paljon palveluja lapsiperheille, ja esteettömissä, yhdessä kerroksessa sijaitsevissa tiloissamme on helppo liikkua niin lastenrattaiden kuin pyörätuolinkin kanssa.

Leikkitilat

A-aulassa, Tokmannin edustalla on pieni leikkipaikka, jossa voi temmeltää ja laskea liukumäkeä. B-aulassa puolestaan sijaitsee Osku Oravan Minipark, jonka käyttö on maksutonta. Leikkitila soveltuu erityisesti perheen pienimmille, ja sen yhteydessä on myös lastenhoitohuone.

Lastenhoitotilat

WC- ja lastenhoitotilat sijaitsevat B-aulan läheisyydessä ja Oskun Miniparkissa sekä ravintolamaailman läheisyydessä, D- ja E-aulojen välissä.

Liikkeet ja palvelut

Lastenvaatteita ja -kenkiä on runsaat valikoimat lukuisissa liikkeissämme kauppakeskuksen päästä toiseen, ja B-aulassa palvelee lastenvaatteiden erikoisliike Noomi. Leluja, pelejä sekä askartelutarvikkeita ja muuta ajanvietettä lapsille ja nuorille löytyy mm. Leluaitasta, Tigerista, Tokmannilta ja Kirjakassista. Koko perheen kutrit laitetaan kuntoon Hairlekiinissa.

Oulun kaupungin Ritaharjun hyvinvointipisteen tarjonta B-aulassa painottuu lapsiperheille suunnattuihin palveluihin. Terveydenhoitajan vastaanotolle voi varata ajan ja pisteessä voi asioida ilman ajanvarausta ma–pe klo 10–11. Terveydenhoitajat tarjoavat silloin neuvontaa ja ohjausta kaikenikäisten asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Hyvinvointipisteessä ei ole lääkärin vastaanottoa.

Katso liikkeet ja aukioloajat

Ravintolat

Isoon ja pieneen nälkään, suolaisen ja makean kaipuuseen löytyy apua ravintoloistamme koko poppoolle. Ravintolamaailman päädyssä eli E-sisäänkäynnin tuntumassa palvelevat Burger King, Espresso House, Pancho Villa, Rax Pizzabuffet, Hesburger, Jungle Juice Bar, Luckiefun’s Sushibuffet, Chef’s Salad & Kebab sekä Kotipizza. Arnoldsin herkut löydät C-aulan luota ja Subwayn B-aulasta.

Katso ravintolat ja aukioloajat

Kauppakeskuksen kartta

Kaikkien liikkeiden, ravintoloiden ja palveluiden sijainnit näet kätevästi kartalta.

Avaa kartta

Tervetuloa viihtymään!

Takaisin sivun alkuun