Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

VIP-liput Qstockiin on arvottu

Julkaistu 13.5.2022

Mikä on mielestäsi kesän paras juhla? Vastaa kysymykseen meillä käydessäsi, niin voit voittaa kahden päivän VIP-liput Qstockiin sinulle ja ystävällesi. Pohjois-Suomen suurin musiikkifestivaali on jo aivan kulman takana!

Arvomme Qstockin kahden päivän VIP-lippupaketteja kaksi kappaletta yhteistyössä Qstockin kanssa. Osallistua voit D-aulassa täyttämällä arvontalipukkeen ja palauttamalla sen arvontalaatikkoon aikavälillä 16.5.­–31.5.2022. Kumpikin lippupaketti sisältää kaksi VIP-lippua. Voittajat arvotaan 3.6. mennessä, ja heihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Katso täältä myös tuoreet vinkkimme kesän juhlakauteen!

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä: Ideapark Oulu, Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu.

2. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuminen tapahtuu täyttämällä arvontalipuke ja palauttamalla se Ideaparkin D-aulassa sijaitsevaan arvontalaatikkoon 16.5.­–31.5.2022.

Osallistumalla arvontaan vastaaja hyväksyy arvonnan säännöt. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

3. Arvonta: Voitto arvotaan 3.6.2022 mennessä kaikkien täytetyn arvontalipukkeen palauttaneiden kesken. Ideapark Oulu vastaa palkinnon veroista.

5. Arvonnan palkinnot, voittajien julkistaminen ja voittojen toimittaminen: Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintona kaksi Qstock VIP-lippupakettia vuoden 2022 festivaaliin. Kumpikin lippupaketti sisältää 2 kappaletta 2 päivän VIP-lippua.

Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta viimeistään arvontapäivää seuraavien kahden arkipäivän kuluessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse. Voitto lunastetaan henkilökohtaisesti Qstockilta. Qstock lähettää tarkemmat ohjeet voittajalle sähköpostilla.

Voittajan on lunastettava voittonsa Qstockin ohjeiden mukaisesti. Jos lunastusta ei tehdä, ei voittoa arvota uudelleen eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Määräajassa lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän tässä asiakirjassa määräämin ehdoin.

6. Arvonnan julkisuus: Arvontoihin osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän etunimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajien etunimet voidaan julkaista Ideapark Oulun medioissa ja sosiaalisessa mediassa.

7. Tietojen luovuttaminen ja käsittelyperiaatteet: Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedot tuhotaan kuukauden sisällä arvonnan päättymisestä.

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun