Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat
Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Hetkessä kaikki
ihanaan juhlaan

 
 

Hetkessä kaikki
ihanaan juhlaan

Onnistuneet valmistelut luovat juhlamielen

Pian se koittaa, Suomen suvi ja samalla vilkas juhlakausi. Tänäkin kesänä luvassa on monenlaista juhlistettavaa lakkiaisista häihin. Se tarkoittaa kauan kaivattua yhdessäoloa, lahjoja sekä hyvää tunnelmaa. Onnistuneet valmistelut luovat onnistuneen juhlamielen.

Meiltä löydät kaiken tarvittavan kesän ihaniin juhlallisuuksiin, olipa kyse sitten lahjoista, tyylikkäästä lookista tai kodin juhlailmeen ehostamisesta. Hyödynnä meillä myös toukokuun huipputarjoukset parahiksi ennen juhlakauden aloittavia valmistujaisia. Kuponkitarjoukset* ovat voimassa 16.–31. toukokuuta tai niin kauan kuin kuponkeja riittää.

Lue alta tuoreet juhla- ja tarjousvinkkimme – sekä se, miten voit lempijuhlasi kertomalla voittaa VIP-liput Qstockiin!

Parhaat vinkit kesän kokoontumisiin

Useat vaateliikkeemme takaavat sen, että kesän kokoontumisiin löytyy sopiva asuste juhlijalle kuin juhlijalle. Juhlakampaus ja -meikki hoituvat nekin samalla reissulla. Kampaamo Hairlekiinista vinkataan, että kesäjuhlien kampauksissa korostuvat tänä vuonna helppous, luonnolliset laineet, keskijakaukset sekä sileät sliipatut lookit, jotka onnistuvat helposti geelillä. Toukokuun kuponkietuna Hairlekiinissa on 15 prosentin alennus hiusten värjäyksestä ja leikkauksesta.

Takaapäin otettu kuva Kampaamo Hairlekiinin asiakkaasta ja hänen juhlakampauksestaan.
Tämän kesän juhlakampauksissa helppous on trendikästä. Kampaamo Hairlekiinissa syntyy tyylikäs ja kestävä lopputulos, ja sinua palvellaan toiveitasi kuunnellen.

Kesän juhlameikki loihditaan meillä KICKSissä. KICKSin myymälässä saat juuri sinulle sopivan kauneuselämyksen ammattitaitoisten meikkitaiteilijoiden ja kosmetologien avulla. Monipuolisiin palveluihin kuuluu myös muun muassa meikkauksen opastusta. Tulevan kesän meikkitrendeissä poskipuna on hot, kuten myös runsas värien käyttö.

Pinkki on väreistä kuumin ja sillä voi tehdä koko meikin: poskiin, huuliin ja luomille, kuvaa KICKS Ideapark Oulun myymäläpäällikkö Niina Talma-Vaaraniemi.

Plus-koon naistenmuotiin erikoistuneesta Zizzin myymälästä löytyy upeita pitsi- ja sifonkimekkoja sekä juhlavia yläosia housujen ja hameiden pariksi. Suosituimpia värejä ovat juuri nyt vaalea laventeli ja kirkas vihreä, Zizzin myymäläpäällikkö Sanna Mutanen mainitsee. Jos hyödynnät Zizzin kuponkitarjouksen, saat 15 prosentin alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta.

Zizzin myymäläpäällikkö Sanna Mutanen esittelee laventelinväristä asustetta sekä farkkuhametta juhliin.
Zizzi valmistautuu kesään ja kesän juhliin. Myymäläpäällikkö Sanna Mutanen kertoo, että kokovalikoima 42–56 ja kuukausimallistot takaavat aina uutuuksia valikoimassa.

Sopivaa asukokonaisuutta miettivälle Zizzi tarjoaa myös stailauspalveluita, mikä kannattaa pitää mielessä juhlakautta varten.

– Autamme kokoamalla asukokonaisuuksia, ja voimme myös yhdistellä uutuuksia lempivaatteeseesi. Saat meiltä vinkit sesongin trendeistä ja juuri sinulle sopivista staileista, Mutanen lupaa.

Zizzin stailauspalvelu on veloitukseton eikä ostopakkoa ole. Apuna oman tyylin löytämisessä on niin ikään maksuton Lindexin Personal Shopper -palvelu, josta saat neuvoja vaatekaapin päivitykseen sekä tietyn tilaisuuden asukokonaisuuden valintaan. Ajan tapaamiseen voi varata kätevästi myymälästä henkilökunnalta tai soittamalla. Tarjouskupongilla luvassa on 20 prosentin alennus Lindexin naisten tuotteiden kertaostosta.

Tyylikkäät lahjat hankit esimerkiksi Kultajousesta asiantuntevien myyjien opastuksella. Kultajousesta kerrotaan, että luontoteema on koruissa nyt suosittu. Korukiviin taas tahdotaan väriä: keltakulta nousee esiin valkokullan rinnalle. Nuoremmille juhlasankareille suosittuja lahjoja ovat hopeakorut, jotka ovat Kultajousessa tarjouskupongilla 25 prosenttia alennuksessa suositushinnasta.

Kuva Kultajousi-liikkeestä.
Luontoteema ja korukivien keltakulta nousevat esiin tämän kesän lahjoissa. Kultajousessa näkyy, että kimallus ja säihke eli ”blingbling” on yhä suosiossa.

Kodin juhlailmeen päivittämistä varten löydät liikkeistämme vaivattomasti myös kukat, koriste-esineet ja sisustustuotteet.

Sujuvat juhlavalmistelut onnistuvat Ideaparkissa katutasossa maksuttomien parkkipaikkojen äärellä. Käytä toukokuun huimat etumme nappaamalla tarjouskupongit D-aulasta sekä liikkeistämme 16. toukokuuta lähtien. Kannattaa muistaa, että kuponkeja on vain rajoitettu erä. Hyödynnä tarjoukset ja valmistaudu juhlaan!

VIP-vieraaksi Qstockiin

Mikä on mielestäsi kesän paras juhla? Vastaa kysymykseen meillä paikan päällä ja voita kahden päivän VIP-liput Qstockiin sinulle ja ystävällesi.

Qstock-arvonta on käynnissä D-aulassamme 16.–31. toukokuuta. Osallistu arvontaan täyttämällä arvontalipuke ja palauta se arvontalaatikkoon. Arvomme Qstockin kahden päivän VIP-lippupaketteja kaksi kappaletta yhteistyössä Qstockin kanssa. Kumpikin lippupaketti sisältää kaksi VIP-lippua. Lue lisää Qstock-arvonnastamme täältä.

* Toukokuun tarjouskuponkiedut ovat käytössä näissä liikkeissä: Arnolds, Bik Bok, Carlings, Change Lingerie, Click Shoes, Cubus, Dressman, Espresso House, Glitter, Hairlekiini, Instrumentarium, Jungle Juice Bar, KappAhl, Kultajousi, Leluaitta, Lindex, Luckiefun’s Sushibuffet, Luhta Outlet, Marimekko Outlet, Noomi, Nordic Beauty x Lumene Outlet, Pancho Villa, PerusTerveys, Rax Pizzabuffet, Subway, Synsam, Timanttiset ja Zizzi.

Takaisin sivun alkuun