Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Voita VIP-liput Qstockiin

Julkaistu 7.5.2024

Toukokuun huipputarjouksillamme löydät hetkessä tarvittavan kesään ja juhlakauteen, vaan mikä on paras etu? Vastaa kysymykseen meillä käydessäsi, niin voit voittaa kahden päivän VIP-liput Qstockiin sinulle ja ystävällesi!

Osallistu arvontaan 13.–19. toukokuuta välisenä aikana D-aulassa täyttämällä arvontalipuke ja palauta se arvontalaatikkoon.

Arvomme Qstockin yhden 2 päivän VIP-lippupaketin (K18) yhteistyössä Qstockin kanssa. Lippupaketissa on kaksi VIP-lippua perjantaille ja lauantaille. Voittaja arvotaan 22. toukokuuta mennessä ja häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Katso tarkemmat säännöt alta.

Nyt on oivallinen hetki täydentää oma tyyli kesän juhlia varten ja valmistautua myös juhlakauteen, muista hyödyntää toukokuun edut! Lue lisää täältä.

Arvonnan säännöt:

Vip-lippuarvonta

1. Arvonnan järjestäjä: Ideapark Oulu, Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu

2. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuminen tapahtuu täyttämällä arvontalomake paikan päällä Ideapark Oulussa 13.5.–19.5.2024 välillä. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen.

Osallistumalla arvontaan vastaaja hyväksyy arvonnan säännöt. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

3. Arvonta: Voitto arvotaan 22.5.2024 mennessä kaikkien arvontalomakkeen täyttäneiden kesken. Ideapark Oulu vastaa palkinnon veroista.

4. Arvonnan palkinnot, voittajien julkistaminen ja voittojen toimittaminen: Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintona 2 päivän Qstock VIP-lippupaketti 26.7.–27.7.2024 järjestettävälle Qstock-festivaalille. VIP-lippupaketti sisältää kaksi lippua. VIP-lippu sisältää pääsyn VIP-alueelle ja 2x ruoka- ja 6x juomaliput.  Palkinnon arvo on 720,32 €.

Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta viimeistään arvontapäivää seuraavien kahden arkipäivän kuluessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse. Voitto lunastetaan henkilökohtaisesti Qstockilta. Qstock lähettää tarkemmat ohjeet voittajalle sähköpostilla.

Voittajan on lunastettava voittonsa Qstockin ohjeiden mukaisesti. Jos lunastusta ei tehdä, ei voittoa arvota uudelleen eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

5. Arvonnan julkisuus:
Arvontoihin osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden
julkaista heidän etunimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajien etunimet voidaan julkaista Ideapark Oulun medioissa ja sosiaalisessa mediassa.

6. Tietojen luovuttaminen ja käsittelyperiaatteet: Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedot tuhotaan kuukauden sisällä arvonnan päättymisestä.

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun