Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat
Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

Hetkessä
kaikki
kesään

 
 

Hetkessä
kaikki
kesään

Parhaat löydöt kesään meiltä

Tule kauppakeskukseemme shoppailemaan, herkuttelemaan ja viihtymään! Liikkeidemme valikoimista löydät hetkessä kaiken tarvittavan kesään: biitsille, retkille, festareille ja lomapäivien ratoksi.

Katso liikkeet ja aukioloajat >

Hetkessä hauskaa

Meillä on välineitä, tarvikkeita ja vaatteita monesta eri hintaluokasta, olitpa suuntaamassa ulos tai keksimässä tekemistä sisälle. Vapaa-aikaan ja harrastuksiin varusteita löytyy Luhta Outdoor Storesta, Luhta Outletista ja Stadium Outletista.

Flying Tiger Copenhagenissa tarjolla on monenlaista kesäiseen hauskanpitoon, piknik- ja biitsitarvikkeista metkoihin peleihin ja vempaimiin. Oululaisen Leluaitan valikoimaan kuuluvat niin lapsia kuin aikuisiakin ihastuttavat lelut ja pelit.

Mikäli kaipaat uuden puhelimen hauskojen kesähetkien vangitsemiseen ja yhteydenpitoon, suuntaa DNA:n ja Telian liikkeisiin päivittämään kännykkäsi sopivaan malliin.

Hetkessä hyvää

Meillä voi istahtaa valmiiseen pöytään niin ison kuin pienen nälän iskiessä. Kahvihampaan kolotukseen ja makeannälkään tuovat helpotusta kahvilat Arnolds ja Espresso House sekä alkuvuodesta ovensa avannut Robert’s Coffee.

Robert’s Coffeessa panostetaan lämminhenkiseen palveluun ja laadukkaisiin tuotteisiin, jotka valmistetaan lähellä. Esimerkiksi jäätelövitriinin valikoima tehdään käsityönä Oulussa: gourmet-jäätelöiksikin kutsutuissa gelatoissa käytetään aitoja ainesosia, kuten marjoja.

Robert’s Coffeesta löydät suolaista ja makeaa kesähetkien herkutteluun.

Vitriineissä on toki tarjolla myös paistotuotteita, kuten keksejä ja muffinsseja sekä suolaistakin suuhunpantavaa. Arkisin tarjoillaan maittavaa lounasta.

Seisovan pöydän täydeltä meillä on maukasta tarjontaa Raxissa ja Luckiefun’s Sushibuffetissa. Pizzoja paistetaan Raxin lisäksi Chef’s-ravintolassa ja tietysti Kotipizzassa. Meheviä burgereita lisukkeineen tarjoavat Burger King, Hesburger ja Pancho Villa. Tuoreet smoothiet pyöräytetään Jungle Juice Barissa, ja täytetyt leivät, juuri asiakkaan toiveiden mukaan, tarjoilee Subway.

Hetkessä kaunista

Useat vaateliikkeemme takaavat sen, että kesän kokoontumisiin löytyy varmasti sopiva asuste. Laajan valikoiman vaatteita tarjoavat muun muassa H&M, NewYorker, Cubus, Zizzi, KappAhl, Dressman sekä Lindex.

Kodin kesäilmeen päivittämistä varten hankit liikkeistämme vaivattomasti kukat, koriste-esineet, kalusteet ja sisustustuotteet, niin sisätiloihin kuin myös terassille ja puutarhaan. Tuotteita kodin kaunistamiseen meillä myyvät Finnmari, Flying Tiger Copenhagen, Jysk, Kukkamarkkinat, Luhta Outlet, Marimekko Outlet, Maskun Kalustetalo sekä Tokmanni.

Oletpa meillä kotikulmillasi tai ohikulkumatkalla Oulun seudulla, on meille aina helppo saapua. Kaikki palvelumme sijaitsevat katutasossa, maksuttomien parkkipaikkojen äärellä. Autolla moottoritietä tultaessa käänny liittymästä 13, jossa lukee Pateniemi, Kuivasjärvi ja Ritaharju. Bussilla nro 3 pääset ihan kauppakeskuksen lähelle Oulun keskustasta.

Tervetuloa!

Takaisin sivun alkuun