Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat
Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

Hetkessä
kaikki
kesään

 
 

Hetkessä
kaikki
kesään

Hyödynnä toukokuun edut

Tule kauppakeskukseemme shoppailemaan, herkuttelemaan ja viihtymään! Liikkeidemme valikoimista löydät hetkessä kaiken tarvittavan kesään. Muista hyödyntää toukokuun huippuedut parahiksi ennen tulevaa juhlakautta ja muita kesän rientoja! Kuponkitarjoukset* ovat voimassa 13.–19. toukokuuta tai niin kauan kuin kuponkeja riittää. Kuponkivihkoja on jaossa liikkeissämme sekä D-aulassa.

Lue alta vinkkimme juhlakauteen ja kesään kuponkietuja tarjoavista liikkeistämme – sekä miten voit voittaa VIP-liput Qstockiin!

Kaikki kesään ja juhliin

Useat vaateliikkeemme takaavat sen, että kesän kokoontumisiin ja juhliin löytyy sopiva asuste. Laajan valikoiman vaatteita ja asusteita tarjoavat muun muassa Carlings, Cubus, ClickShoes, Zizzi ja Lindex. Hiusten hehkeä kesä- ja juhlalook loihditaan kampaamo Hairlekiinissa. Uutuusliikkeemme Godies X Yeppo & Soonsoo hemmottelee kauneuden ystäviä kulttibrändien tuotteilla.

Kodin kesäilmeen päivittämistä varten hankit liikkeistämme vaivattomasti kukat, koriste-esineet, kalusteet ja sisustustuotteet, niin sisätiloihin kuin myös terassille ja puutarhaan. Tuotteita kodin kaunistamiseen meillä myyvät muun muassa Finnmari, Flying Tiger Copenhagen, Kukkamarkkinat, Luhta Outlet ja Marimekko Outlet.

Tyylikkäät lahjat hankit esimerkiksi Kultajousesta, Timanttisista ja Glitteristä, ja monenlaisia lahjaideoita tarjoilevat myös Suomalainen Kirjakauppa ja Normal. Mikäli kaipaat uuden puhelimen juhlahetkien vangitsemiseen ja yhteydenpitoon, kannattaa suunnata Telian liikkeeseen.

Hetkessä hyvää

Meillä voi istahtaa valmiiseen pöytään niin ison kuin pienen nälän iskiessä. Kahvihampaan kolotukseen ja makeannälkään tuovat helposta muun muassa Robert’s Coffee ja Arnolds. Isompaan nälkään auttavat muun muassa Rax, Burger King ja Pancho Villa. Tuoreet smoothiet pyöräytetään Jungle Juice Barissa, ja täytetyt leivät, juuri asiakkaan toiveiden mukaan, tarjoilee Subway.

Toukokuun mahtavia kuponkietuja löydät myös Silmäasemalta, Synsamilta, Change Lingerielta, Perusterveydeltä, Mustista ja Mirristä sekä Ritaharjun apteekista. Nappaa kuponkilehtinen mukaasi liikkeistämme, tervetuloa shoppailemaan ja viihtymään!

VIP-vieraaksi Qstockiin

Mikä on toukokuun kuponkivihkomme paras tarjous? Vastaa kysymykseen meillä paikan päällä ja voita kahden päivän VIP-liput Qstockiin sinulle ja ystävällesi.

Qstock-arvonta on käynnissä D-aulassamme 13.–19. toukokuuta. Osallistu arvontaan täyttämällä arvontalipuke ja palauta se arvontalaatikkoon. Arvomme yhden Qstockin kahden päivän VIP-lippupaketin (K18) yhteistyössä Qstockin kanssa. Lue lisää Qstock-arvonnastamme täältä.

* Toukokuun tarjouskuponkiedut ovat käytössä näissä liikkeissä: Arnolds, Burger King, Carlings, Change Lingerie, ClickShoes, Cubus, Glitter, Godies X Yeppo & Soonsoo, Hairlekiini, Jungle Juice Bar, Kukkamarkkinat, Kultajousi, Lindex, Luhta Outlet, Musti ja Mirri, Normal, Pancho Villa, Perusterveys, Rax Pizzabuffet, Robert’s Coffee, Silmäasema, Subway, Suomalainen Kirjakauppa, Synsam, Telia, Timanttiset, Zizzi, Ritaharjun apteekki.

Takaisin sivun alkuun