Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

Leluaitasta juhlamyymälä Tinks

Julkaistu 16.6.2023

Lelukauppa Leluaitta on jatkossa juhlatarvikemyymälä Tinks! Uudistunut myymälä aukeaa 20.6. uusiin tiloihin Leluaitan naapuriin eli entisen Noomin paikalle. Tinksin konseptin julkistamisbileitä vietetään tulevana sunnuntaina 18.6 Leluaitalla huikean k-pop-tanssiryhmä Backpain Dance Crew’n tahdittamana. Tanssiryhmä esiintyy klo 14 ja 15.

Tinksin kivijalkamyymälän valikoimaan kuuluvat ympäri vuoden erilaiset juhlatarvikkeet niin aikuisille kuin lapsille. Lisäksi Tinksistä löytyy valikoima leluja, pelejä ja palapelejä. Leluaitan laaja leluvalikoima on jatkossa saatavilla verkkokaupasta leluaitta.fi. Tuotteet ovat tilattavissa näppärästi myös noudolla Tinksin myymälästä.

Sunnuntain juhlapäivänä Leluaitan nykyisistä tiloista voi tehdä huikeita löytöjä muuttomyynnistä, minkä lisäksi on mahdollisuus tutustua ennakkoon Tinksin myymälään.

Tervetuloa tsekkaamaan juhlatarvikemyymälä Tinks! Muistathan, että voimassaolevat lahjakortit voit käyttää voimassaoloaikana Leluaitan verkkokaupassa tai Tinksissä.

Myös Ideaparkin syksyssä on luvassa uutta – lue siitä lisää täältä.

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun