Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

Kolme uutta liikettä Ideaparkiin

Julkaistu 19.6.2023

Monipuolinen valikoimamme laajenee syksyllä entisestään, sillä luvassa on kolme kovaa uuden liikkeen avausta! Oulun Ideaparkissa aloittavat syksyllä Ritaharjun apteekki, Suomalainen Kirjakauppa sekä Oulun seudulla täysin uusi toimija Rituals.

Toivottu Ritaharjun apteekki

Ritaharjun uusi apteekki aloittaa toimintansa syyskuun alussa ja palvelee Ideaparkin ja koko Ritaharjun ja lähialueiden asiakkaita kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa. Avajaisia vietetään perjantaina 1. syyskuuta. Apteekki on ollut meillä jo pitkään yksi kaikkien aikojen toivotuimmista toimijoista.

Ritaharjun apteekin toimitilat ja valikoima tulevat olemaan yksi Oulun suurimmista. Lisäksi apteekkiin avataan kauneushoitola Dakini, joka tarjoaa laadukkaita hoitoja apteekkikosmetiikkatuotteilla päästä varpaisiin kaikille ikäryhmille sukupuoleen katsomatta.

Uutuutena kosmetiikkajätti Rituals

Kosmetiikan ystäviä hemmotellaan syksyllä enemmänkin, sillä hollantilainen kosmetiikkajätti Rituals avaa meillä pohjoisimman liikkeensä. Vuonna 2000 perustettu Rituals myy muun muassa kauneudenhoito- ja hygieniatuotteita sekä sisustustavaroita.

Ketjun ensimmäinen Suomen liike avattiin syyskuussa Helsingin Forumissa, ja tämän jälkeen liikkeitä on avattu esimerkiksi Vantaalle ja Lempäälän Ideaparkiin. Ritualsissa pääsee meillä shoppailemaan syyskuussa.

Suomalainen Kirjakauppa tekee paluun

Vahva syksymme täydentyy Suomalaisen Kirjakaupan odotetulla paluulla. Aiemmin sen myymälä on toiminut meillä pop up -konseptilla, ja nyt rakenteilla on pysyvä liiketila. Pop up -myymälä sai lämpimän vastaanoton, ja jo silloin Suomalaisen Kirjakaupan toivottiin jäävän Ideaparkiin.

Oulun Ideaparkilla on takanaan ennätyksellinen vuosi, ja positiivinen kehitys on jatkunut edelleen tänä keväänä. Hieno kehitys tulee jatkumaan, onhan edessä vilkas kesä ja uusien liikkeiden avaamisen siivittämä syksy.

”On mukava ottaa perinteisesti vilkas kesä vastaan. Odotamme myös jo innolla tulevaa syksyä useine uusavauksineen”, kauppakeskuspäällikkö Aliisa Alahäivälä iloitsee.

Myös Ideaparkin kesässä on luvassa uutta, kun lelukauppa Leluaitasta tulee juhlatarvikemyymälä Tinks. Lue siitä lisää täältä.

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun