Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

Joulun avaus 12.11.

Julkaistu 3.11.2022

Meillä vietetään joulun avausta hauskojen vieraiden, mukavan ohjelman sekä lahjavinkkien merkeissä!

Joulupukki vierailee luonamme Korvatunturilta, minkä lisäksi ahkera tonttupartio kiertää jakamassa karkkia. Tonttulassa luvassa on maukasta piparintuunausta ja jouluisten kasvomaalausten tekoa. IBox 3D -kuvauspisteellä pääset ikuistamaan itsesi 3D-kuvaan – jaa kuvasi somessa ja voit voittaa 100 euroa joululahjarahaa! Tarkemmat tiedot kuvakisasta löydät tämän sivun lopusta.

Katso jouluiset tarjoukset ja joululahjavinkit täältä. Tervetuloa meille virittäytymään joulun tunnelmaan!

Ohjelma

Lauantai 12.11.
klo 11–16
Juontaja kertoo jouluisista tarjouksista ja lahjavinkeistä

klo 12–16
Tonttulat:
Pipareiden tuunauspiste, E-aula
Jouluinen kasvomaalauspiste, A-aula

klo 11–13.45 ja 14.15–16
Joulupukki tavattavissa, tonttupartio jakaa karkkia, B-aula

klo 11–17
iBox 3D-kuvauspiste, C-aula

klo 12.30, 13.30, 14.30 ja 15.30 (30 min/kerta)
Fillaripianisti jouluisissa tunnelmissa

Kuvakisa-arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä: Ideapark Oulu, Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu
  2. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan voi osallistua jakamalla iBox -pisteellä otetun kuvan omalla julkisella Instagram-tilillä tunnisteella #joulunideapark ja tägäämällä @ideapark_oulu. Arvontaan voi osallistua 12.11.2022. Osallistumalla arvontaan vastaaja hyväksyy arvonnan säännöt. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
  3. Arvonta: Voitto arvotaan 16.11.2022 mennessä kaikkien kuvansa ohjeen mukaan jakaneiden kesken. Ideapark Oulu vastaa pääpalkinnon veroista.
  4. Arvonnan palkinnot, voittajien julkistaminen ja voittojen toimittaminen: Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintona 100 € lahjarahaa voittajan valitsemaan Ideapark Oulun liikkeeseen. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta viimeistään arvontapäivää seuraavien kahden arkipäivän kuluessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse. Voitto lunastetaan henkilökohtaisesti Ideapark Oulusta. Voittaja vastaa palkinnon noutamisesta aiheutuvista kuluista. Voittajan on lunastettava voittonsa viimeistään kuukauden kuluessa siitä, kun hän on saanut tiedon palkinnosta. Jos lunastusta ei tehdä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa voitto uudelleen. Määräajassa lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän tässä asiakirjassa määräämin ehdoin.
  5. Arvonnan julkisuus: Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän etunimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajien etunimet voidaan julkaista Ideapark Oulun medioissa ja sosiaalisessa mediassa. Tietojen luovuttaminen ja käsittelyperiaatteet: Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedot tuhotaan kuukauden sisällä arvonnan päättymisestä.
 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun