Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat
Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

 
 

tasattuja hintoja ja hupia koko perheelle!

Tasauspäivien huimat edut valtaavat jälleen liikkeemme! Tarjoukset ovat voimassa keskiviikosta sunnuntaihin ellei toisin mainita, tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Lisää tasattuja hintoja löydät paikan päältä liikkeistämme sekä somesta Tasauspäivien ajan. Tällä sivulla julkaisemme tarjouksia, valtaosan maanantaina 11.3.

Lasten suosikin klovni Sebastianin vierailu starttaa torstaina Tasauspäivien tapahtumarikkaan loppuviikon. Perjantaina ja lauantaina taas on luvassa monenlaista hauskaa onnenpeliä: pyöräytä vaikkapa onnenpyörää tai testaa, miten sinua lykästää kuponkiarvonnassa! Kuponkiarvonnoissa arvomme perjantaina lippuja Oulun teatteriin, kun taas lauantaina voit voittaa lahjakortteja Ideapark Oulun ravintoloihin. Luvassa myös muita huikeita palkintoja ja etukuponkeja!

Sunnuntaina Tasauspäivillä on varsinainen Hupia ja hulinaa -päivä! Kisaa hauskoissa syöttö- ja taikapallopeleissä tai etsi pallomerilinnastamme merkattu pallo – pallon löytänyt voittaa palkinnon! Sunnuntaina 500 nopeimmalle on jaossa ilmapalloja, minkä lisäksi voit herkutella hattarapisteellä. Hupia ja hulinaa -päivässä meillä seikkailee myös lystikäs Onnenfantti. Juontajina Tasauspäivillä toimivat ihanat Sari Salo ja Juri Silvennoinen.

Katso ohjelma & aikataulu

Tervetuloa shoppailemaan ja viihtymään!

P.S. Keskiviikkona 13.3. Instagram-tilillämme starttaa myös Pinkein liike -kisa!

TARJOUKSET

Takaisin sivun alkuun