Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Fashion Weekend 20.–21.4.

Julkaistu 12.4.2024

Tervetuloa tutustumaan kevään ihanimpiin trendeihin! Fashion Weekend on täynnä tyyliä, muotia ja tietenkin mahtavia tarjouksia.

Lauantaina ohjelmassa ovat upeat naisten muotinäytökset sekä pikameikit ja -kampaukset. Esittelyssä lisäksi lemmikkimuotia! Lauantaina 12 nopeinta pääsee myös nautiskelemaan käsintehtyjä suklaita sekä ihanaa kuohuvaa kahdessa ChocoSomnian mini-suklaa- ja kuoharitastingissa. Tasting on suunniteltu aikuiseen makuun.

Sunnuntaina valokeilaan pääsevät perheen nuorimmat, kun luvassa on lasten ja nuorten vauhdikkaat muotinäytökset sekä glittertatuointi- ja letityspisteet. Luvassa myös hauska suklaaralli – hae B-aulasta ChocoSomnian pisteeltä lappu ja lähde suklaaralliin ympäri kauppakeskusta. Palauttamalla täytetyn lapun saa suklaisan yllätyksen! Juontaja Mirka Könnö kertoo molempina päivinä liikkeiden tyylikkäitä tarjousvinkkejä.

Meiltä löydät näppärästi tarvittavan kevään rientoihin ja pian koittavaan juhlakauteen. Tervetuloa päivittämään kevätlook!

Katso tarjoukset.

Ohjelma:

Lauantai 20.4.

klo 11–17 Juontaja Mirka Könnön tarjousvinkit

klo 12, 14, 16 Naisten muotinäytökset, mukana myös lemmikkikoirien muotivinkkejä, C- ja D-aula

klo 12–16 Naisten pikameikit ja -kampaukset, B-aula

klo 13 ja 15 ChocoSomnian mini-suklaa- ja kuoharitasting aikuisille, maistele käsintetyhjä suklaita ja herkuttele kuohuvalla. Mukaan pääsee aina 12 ensimmäistä, kesto 15 min, B-aula

Sunnuntai 21.4.

Klo 12–17 Juontaja Mirka Könnön tarjousvinkit

klo 13 ja 15 Lasten ja nuorten muotinäytökset, C- ja D-aula

klo 12–16 Lasten ja nuorten glittertatuoinnit ja letityspiste, B-aula. Letteihin hauska hiusspray-värjäys.

klo 12–16 ChocoSomnian Suklaaralli, aloitus B-aulasta

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun