Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat
Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

 

Valokeilassa muoti ja kauneus

 
 

 

Valokeilassa muoti ja kauneus


Fashion Weekend kutsuu!

Tervetuloa tutustumaan kevään uutuuksiin muodin ja kauneuden saralla! Fashion Weekendissä luvassa jälleen tyylikästä ohjelmaa kaikenikäisille sekä tietenkin erinomaisia tarjouksia.

Trendikäs tunnelma vallitsee kauppakeskuksessa koko viikonlopun: lauantaina ohjelmassa on naisten muotinäytöksiä sekä upeita pikakampauksia ja -meikkejä. Löydät meiltä kevään parhaat tyylivinkit, esillä myös lemmikkimuotia!

Lauantaina pääsee lisäksi nautiskelemaan käsintehtyjä suklaita sekä ihanaa kuohuvaa kahdessa ChocoSomnian suklaa- ja kuoharitastingissa. Tastingit on suunniteltu aikuiseen makuun ja niihin otetaan 12 ensimmäistä, kannattaa siis olla nopea.

Sunnuntaina valokeilassa on perheen nuorimpien muoti. Luvassa vauhdikkaat lasten ja nuorten muotinäytökset sekä hauskat glittertatuointi- ja lettipisteet. Sunnuntaina meillä pääsee myös hauskaan suklaaralliin ChocoSomnian pisteeltä B-aulassa. Palkintona suklainen yllätys! Molempina päivinä juontajana toimii Mirka Könnö.

Parhaita tarjouksia julkaisemme tällä sivulla tapahtuman lähetessä, suurimman osan 15. huhtikuuta. Tarjousten voimassaoloaika on 20.4.-21.4. ellei toisin mainita.

Ohjelmaan voit tutustua tarkemmin täällä. Tule ihastumaan, viihtymään ja herkuttelemaan!

Takaisin sivun alkuun