Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

KESÄN AVAUS

Julkaistu 10.5.2021

Tulevana viikonloppuna 14.5.-16.5. kesä saapuu Ideaparkiin! Viikonlopun ajan esillä on kesävinkkejä ja mahtavia tarjouksia. Suuntaa siis Ideaparkiin ja löydä hetkessä kaikki kesään!

Kesävinkit ja tarjoukset

Viikonlopun ajan tarjouksia ja vinkkejä voi kurkata:

Kesähuoneet ja muoti

Viikonlopun ajan voi liikkeidemme tarjonnasta inspiroitua myös käytävillämme ja auloissamme. Etsitpä ideoita kesäterassin sisustamiseen, kevään ja kesän pukeutumiseen tai vinkkejä kesätekemiseen, löydät ne meiltä! Paikan päällä vinkkejä jakamassa ja muodista kertomassa, ovat ihanat juontajamme Juri Silvennoinen sekä Sari Salo.

Somejuontaja ja arvontoja

Somejuontajamme ottavat IG-tilimme haltuun seuraavasti:

  • PE 11-19
  • LA 11-17
  • SU 12-16

Somejuontajamme ovat jälleen täällä teitä varten! Viikonlopun aikana on luvassa päiväkohtaisia arvontoja tarinoitamme seuranneiden ja kommentoineiden kesken. Jokaisen päivän aluksi esitämme kysymyksen. Kysymysboksiin vastaamalla osallistut kyseiden päivän arvontaan. Voit siis vaikuttaa tarinoidemme sisältöön sekä samalla osallistua kesäisten palkintojen arvontaan! Päiväkohtaiset arvonnat suoritetaan aina viimeisen juontotunnin aikana kunakin päivänä erikseen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti eikä instagram ei ole mukana arvonnassa.

Turvallinen asiointi

Muistathan edelleen meillä asioidessasi:

  • Säilyttää vähintään 2m turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme
  • Huolehtia hyvästä käsihygieniasta
  • Käyttää kasvomaskia

TERVETULOA KESÄISILLE OSTOKSILLE!

 

Takaisin Tapahtumat-sivulle

Takaisin sivun alkuun