Ideapark Oulu

Avoinna tänään 12–18 Katso aukioloajat

Hetkessä hauskaa syyslomalla 24.10.

Julkaistu 12.10.2020

Tervetuloa viettämään perheen kanssa mukavaa syyslomapäivää la 24.10. klo 12–16 Oulun Ideaparkiin! Tapahtumastamme löydätte hetkessä hauskaa, sillä B-aulaan rakentuu Brio Play Event -leikkialue.

Turvallista ja hyväntuulista yhdessäoloa

Brio Play Event -alue on rajattu ja turvallinen paikka leikeille, ja sen avulla pystymme säätelemään leikkivien määrää helposti. Alueen sisäpuolella on erillisiä ”leikkipisteitä”, jolloin voimme taata turvavälit eri seurueiden välillä. Lisäksi tarvikkeet puhdistetaan puhdistusaineella jokaisen seurueen välissä. Leikkipisteelle tultaessa ja lähdettäessä henkilökunta huolehtii, että kaikkien kädet desinfioidaan. Lisäksi jonovahti seuraa, että myös jonossa säilyvät turvavälit.

Parasta syksyssä -piirustuskilpailu

B-aulassa voi osallistua myös piirustuskilpailuun. Piirrä puu- ja vahakynillä kuva, mikä sinusta on parasta syksyssä! Kaikille osallistujille luvassa pieni palkinto.

Turvallinen asiointi

Siivousta ja pintojen desifiointia tehostetaan entisestään tapahtuman aikana. Seuraamme tiiviisti COVID-19 -tilannetta ja teemme mahdollisia muutoksia toiminnassamme sen mukaisesti. Pyydämme syyslomatapahtumaan 24.10. osallistuvia noudattamaan turvallisen asioinnin ohjeita. Edelleen on tärkeää pitää turvavälit sekä huolehtia käsi- ja yskimishygieniasta. Tutustuthan ohjeisiin: oulu.ideapark.fi/ajankohtaista/turvallinen-asiointi/

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Takaisin Tapahtumat-sivulle

Takaisin sivun alkuun