Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat
Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Hetkessä
hiihdon
lomassa

 
 

Hetkessä
hiihdon
lomassa

Talviloma Oulussa

Tule kauppakeskukseemme shoppailemaan, herkuttelemaan ja viihtymään! Liikkeidemme valikoimista löydät kaikkea kivaa talvipäivien ratoksi vaikkapa pulkkamäkeen, keväthangille sekä muuhun mukavaan puuhailuun. Meillä on välineitä, tarvikkeita ja vaatteita monesta eri hintaluokasta, olitpa suuntaamassa ulos tai keksimässä tekemistä sisälle.

Katso liikkeet ja aukioloajat >

Herkuttele helposti

Välillä on mukava myös istahtaa valmiiseen pöytään, ja sehän meillä onnistuu niin ison kuin pienen nälän iskiessä. Seisovan pöydän täydeltä maukasta tarjontaa on Raxissa ja Luckiefun’s Sushibuffetissa. Pizzoja paistetaan Raxin lisäksi Chef’s-ravintolassa ja tietysti Kotipizzassa. Meheviä burgereita lisukkeineen tarjoavat Burger King, Hesburger ja Pancho Villa. Tuoreet smoothiet pyöräytetään Jungle Juice Barissa, ja maailman tunnetuimmat täytetyt leivät, juuri asiakkaan toiveiden mukaan, tarjoilee Subway.

Kahvihampaan kolotukseen ja makeannälkään tuovat helpotusta kahvilat Arnolds ja Espresso House sekä uutuutena meillä juuri ovensa avannut Robert’s Coffee.

Katso ravintolat ja aukioloajat >

Perheen pienimmätkin viihtyvät

Koko perheen yhteinen ostosreissu sujuu leppoisasti, kun perheen pienimmät pääsevät välillä purkamaan energiaa ja uppoutumaan leikkeihin. Meillä se onnistuu Oskun Miniparkissa, eli leikkitilassamme A- ja B-sisäänkäyntien välissä. Leikkitilan vieressä on myös erillinen lastenhoitohuone. Myös A-aulassa, Tokmannin edustalla, on pieni leikkipaikka, jossa voi temmeltää ja laskea liukumäkeä.

Oskun Miniparkissa voi leikkiä shoppailun lomassa miellyttävässä ympäristössä.

Oletpa meillä kotikulmillasi tai ohikulkumatkalla Oulun seudulla, on meille aina helppo saapua. Kaikki palvelumme sijaitsevat katutasossa, maksuttomien parkkipaikkojen äärellä. Autolla moottoritietä tultaessa käänny liittymästä 13, jossa lukee Pateniemi, Kuivasjärvi ja Ritaharju. Bussilla nro 3 pääset ihan kauppakeskuksen lähelle Oulun keskustasta.

Tervetuloa!

Takaisin sivun alkuun