Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat
Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Hetkessä
hauskaa
ja herkkuja

 
 

Hetkessä
hauskaa
ja herkkuja

Syysloma Oulussa

Tule kauppakeskukseemme shoppailemaan, herkuttelemaan ja viihtymään! Löydät liikkeistämme kaikkea kivaa syyspäivien ratoksi, kuten välineitä ja vaatteita ulkoiluun monesta eri hintaluokasta sekä tarvikkeita vaikkapa oman huoneen sisustukseen tai askarteluun.

Katso liikkeet ja aukioloajat >

Kolme uutta liikettä

Monipuolinen valikoimamme on laajentunut tänä syksynä entisestään kolmen uuden liikkeen avauksen myötä! Heti B-sisäänkäyntiä vastapäätä palvelee Ritaharjun apteekki, josta saat sekä resepti- että itsehoitolääkkeet. Apteekin yhteydessä toimii ihana kauneushoitola Dakini. Kauneuden ja hyvinvoinnin ystäviä hemmottelee myös kosmetiikkaliike Rituals, jonka valikoimaan kuuluvat muun muassa ihonhoitotuotteet, meikit ja erilaiset kodin tuotteet.

Lukemista ja muuta mukavaa tekemistä syyslomalle löytyy Suomalaisesta Kirjakaupasta, joka on tehnyt meille odotetun paluun.

Herkuttele helposti

Välillä on mukava myös istahtaa valmiiseen pöytään, ja sehän meillä onnistuu niin ison kuin pienen nälän iskiessä. Seisovan pöydän täydeltä maukasta tarjontaa on Raxissa ja Luckiefun’s Sushibuffetissa. Pizzoja paistetaan Raxin lisäksi Chef’s-ravintolassa ja tietysti Kotipizzassa. Meheviä burgereita lisukkeineen tarjoavat Burger King, Hesburger ja Pancho Villa. Tuoreet smoothiet pyöräytetään Jungle Juice Barissa, ja maailman tunnetuimmat täytetyt leivät, juuri asiakkaan toiveiden mukaan, tarjoilee Subway.

Kahvihampaan kolotukseen ja makeannälkään tuovat helpotusta kahvilat Arnolds, Espresso House ja Robert’s Coffee.

Katso ravintolat ja aukioloajat >

Perheen pienimmätkin viihtyvät

Koko perheen yhteinen ostosreissu sujuu leppoisasti, kun perheen pienimmät pääsevät välillä purkamaan energiaa ja uppoutumaan leikkeihin. Meillä se onnistuu Oskun Miniparkissa, eli leikkitilassamme A- ja B-sisäänkäyntien välissä. Leikkitilan vieressä on myös erillinen lastenhoitohuone. Myös A-aulassa, Tokmannin edustalla, on pieni leikkipaikka, jossa voi temmeltää ja laskea liukumäkeä.

Oletpa meillä kotikulmillasi tai ohikulkumatkalla Oulun seudulla, on meille aina helppo saapua. Kaikki palvelumme sijaitsevat katutasossa, maksuttomien parkkipaikkojen äärellä. Autolla moottoritietä tultaessa käänny liittymästä 13, jossa lukee Pateniemi, Kuivasjärvi ja Ritaharju. Bussilla nro 3 pääset ihan kauppakeskuksen lähelle Oulun keskustasta.

Tervetuloa!

Takaisin sivun alkuun