Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat
Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Hetkessä
hauskaa
ja herkkuja

 
 

Hetkessä
hauskaa
ja herkkuja

Syysloma Oulussa

Tule kauppakeskukseemme shoppailemaan, herkuttelemaan ja viihtymään! Liikkeidemme valikoimista löydät kaikkea kivaa syyspäivien ratoksi, kuten välineitä ja vaatteita ulkoiluun monesta eri hintaluokasta sekä tarvikkeita vaikkapa oman huoneen sisustukseen tai askarteluun.

Katso liikkeet ja aukioloajat >

Välillä on mukava myös istahtaa valmiiseen pöytään, ja sehän meillä onnistuu niin ison kuin pienen nälän iskiessä. Seisovan pöydän täydeltä maukasta tarjontaa on Raxissa ja Luckiefun’s Sushibuffetissa. Pizzoja paistetaan Raxin lisäksi Chef’s-ravintolassa ja tietysti Kotipizzassa. Meheviä burgereita lisukkeineen tarjoavat Burger King, Hesburger ja Pancho Villa. Tuoreet smoothiet pyöräytetään Jungle Juice Barissa, ja maailman tunnetuimmat täytetyt leivät, juuri asiakkaan toiveiden mukaan, tarjoilee Subway.

Katso ravintolat ja aukioloajat >

Perheen pienimmätkin viihtyvät

Koko perheen yhteinen ostosreissu sujuu leppoisasti, kun perheen pienimmät pääsevät välillä purkamaan energiaa ja uppoutumaan leikkeihin. Meillä se onnistuu Oskun Miniparkissa, eli leikkitilassamme A- ja B-sisäänkäyntien välissä. Leikkitilan vieressä on myös erillinen lastenhoitohuone. Myös A-aulassa, Tokmannin edustalla, on pieni leikkipaikka, jossa voi temmeltää ja laskea liukumäkeä.

Oskun Miniparkissa voi leikkiä shoppailun lomassa miellyttävässä ympäristössä.

Oletpa meillä kotikulmillasi tai ohikulkumatkalla Oulun seudulla, on meille aina helppo saapua. Kaikki palvelumme sijaitsevat katutasossa, maksuttomien parkkipaikkojen äärellä. Autolla moottoritietä tultaessa käänny liittymästä 13, jossa lukee Pateniemi, Kuivasjärvi ja Ritaharju. Bussilla nro 3 pääset ihan kauppakeskuksen lähelle Oulun keskustasta.

Tervetuloa!

Takaisin sivun alkuun