Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat
Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Hetkessä kaikki
kauniiseen kotiin

 
 

Hetkessä kaikki
kauniiseen kotiin

Katseet ja kodit kohti kesää!

Koteja, parvekkeita ja pian myös pihoja laitellaan kesäkuntoon. Miltä kesän sisustustrendit näyttävätkään? Pitääkö runsas boho pintansa, vai menevätkö trendit minimalistisempaan suuntaan? Pronssipeilit ja muut ysärivivahteet – hot or not? Maanläheisiä sävyjä, kuten harmonista hiekkaa, vai kuitenkin reippailla väreillä ja vahvoilla graafisilla kuvioilla leikittelyä…

Näkemyksiä aiheesta luonnollisesti riittää, mutta kaksi asiaa on varmaa: ensinnäkin, tyyli kuin tyyli, pienempää kodin ilmeen päivitystä tekstiileillä, koriste-esineillä tai muilla oivaltavilla yksityiskohdilla tai kertaheitolla koko kalustus uusiksi – meiltä löydät sopivat tuotteet ja asiantuntevaa, inspiroivaa palvelua kätevästi yhden käytävän varrelta.     

Toisekseen – tämän trendin uskallamme sanoa varmaksi – viherkasvibuumi ja kukka-aiheiden suosio kodin kuoseissa tulevat jatkumaan. Sen näkee päivittäin Kukkamarkkinat-liikkeessään Merja Määttä.

Viherkasveja menee koko ajan todella paljon. Pyrimme saamaan tarjolle myös erikoisempia kasveja, ja tällä hetkellä myydään paljon muun muassa köynnösvehkaa, peikonlehden eri variaatioita ja erilaisia maijoja.

Määttä lisää, että vaikka monet asiakkaat ovat erittäin trenditietoisia ja tulevat etsimään tiettyä kasvia, kannattaa tulla juttusille myös vaikka tuntuisi, että oma viherpeukalo on keskellä kämmentä.

Viherkasvien valinnassa on tärkeää huomioida tilan valo ja kasviin nähden oikea ruukun koko sekä kasvualusta. Kukkamarkkinoiden ammattitaitoiset myyjät neuvovat ja opastavat kasvien valinnassa ja hoidossa.

Vasta-alkajille sopivia kasveja ovat palmu- ja viirivehkat, kultaköynnös, anopinkieli sekä erilaiset traakkipuut, vinkkaa Määttä.

Me maustamme kotisi kesään ja juhlakauteen

Meillä sisustustuotteita, koriste-esineitä, huonekaluja ja tekstiilejä tarjoavat Finnmari, Flying Tiger Copenhagen, Jysk, Kukkamarkkinat, Luhta Outlet, Marimekko Outlet, Maskun Kalustetalo sekä Tokmanni.

Monet tämän hetken trendivärit ovat lähtöisin luonnosta. Varsinkin vihreän eri sävyjä – oliivia, sammalta, salviaa ja havua – näkyy nyt paljon. Monissa olohuoneissa siro sohva saa tänä keväänä tehdä tilaa muhkeammalle ja muotokieleltään pyöreälle lajitoverille.

Kaikki palvelumme sijaitsevat katutasossa, maksuttomien parkkipaikkojen äärellä. Tervetuloa inspiroitumaan, shoppailemaan ja viihtymään!

Tarjoukset & vinkit

Takaisin sivun alkuun