Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat
Katso kaikki liikkeet

Dressmann on Pohjoismaiden suurin miesten muotivaateketju ja osa Varner Group -muotikonsernia. Vuonna 2017 Dressmann täytti 50 vuotta. Ensimmäinen myymälä avattiin Suomeen vuonna 2000, ja nyt myymälöitä on Suomessa lähes 70.

Dressmann kattaa kaikenikäisten, laatu- ja hintatietoisten miesten vaatetustarpeet. Tarjoamme täydellisen valikoiman miesten vaatteita vapaa-ajan vaatteista juhlapukeutumiseen, markkinoiden parhain hinnoin ja laadusta tinkimättä. Menestyksekäs konseptimme perustuu edullisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen asiakaspalveluun.

Kaikilla tuotteillamme on kuittia vastaan ainutlaatuinen 6 kuukauden vaihto- ja palautusoikeus, joten voit huoletta ostaa tuotteitamme lahjaksi toiselle tai sovittaa vaatteet vasta kotona. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään asukokonaisuuksien valinnassa ja oikeiden kokojen löytämisessä.

Vieraile myymälässämme tai osoitteessa Dressmann.com, ja tutustu laajaan valikoimaamme laatupukuja, miesten kauluspaitoja ja neuleita.

Seuraa meitä myös Instagramissa @dressmannofficial

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Avoinna

ma–pe 10–20
la 10–18
su 12-18

0401995671
dressmann.com/fi

Kartta

Tarjoukset

 

Kaikki kesätuotteet

Ota 3 maksa 2

Takaisin sivun alkuun