Ideapark Oulu

Avoinna tänään 12–18 Katso aukioloajat
Katso kaikki liikkeet

Dressmann on Pohjoismaiden suurin miesten muotivaateketju ja osa Varner Group -muotikonsernia. Vuonna 2017 Dressmann täytti 50 vuotta. Ensimmäinen myymälä avattiin Suomeen vuonna 2000, ja nyt myymälöitä on Suomessa jo lähes 90.

Dressmann kattaa kaikenikäisten, laatu- ja hintatietoisten miesten vaatetustarpeet. Tarjoamme täydellisen valikoiman miesten vaatteita vapaa-ajan vaatteista juhlapukeutumiseen, markkinoiden parhain hinnoin ja laadusta tinkimättä. Menestyksekäs konseptimme perustuu edullisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen asiakaspalveluun.

Kaikilla tuotteillamme on kuittia vastaan ainutlaatuinen 6 kuukauden vaihto- ja palautusoikeus, joten voit huoletta ostaa tuotteitamme lahjaksi toiselle tai sovittaa vaatteet vasta kotona. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään asukokonaisuuksien valinnassa ja oikeiden kokojen löytämisessä.

Lisätietoa meistä ja mallistostamme löydät nettisivultamme http://dressmann.com/fi/ ja Facebook-sivuiltamme https://www.facebook.com/dressmann.fi

Seuraa meitä myös Instagramissa @dressmannofficial

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Avoinna

ma–pe 10–20
la 10–18
su 12-18

0401995671
dressmann.com/fi

Kartta

Tarjoukset

 

KAIKKI KAULUSPAIDAT

(Alennus lasketaan normaalihinnasta. Voimassa 16.-20.9.)

-25%

 

Kaikki t-paidat, sukat & alusvaatteet

Tarjoamme edullisimman

OTA 3 MAKSA 2

Oxford- ja puuvillakauluspaitoja

Tutustu valikoimaan Dressmann-myymälässä!

Osta 2, edullisempi -50%

 

Kaikki farkut & housut

39,95 €/kpl

65,95€

Takaisin sivun alkuun