Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat
Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

Hetkessä
herkkujen
ääreen

 
 

Hetkessä
herkkujen
ääreen

Ravintolamaailma kutsuu!

Suolaista ja makeaa, isoon ja pieneen nälkään – meillä pääset näppärästi valmiiseen pöytään ja löydät varmasti seurueen jokaisen jäsenen makunystyröille sopivia hillittömiä herkkuja ja ravitsevia ruoka-annoksia.

Oletpa meillä shoppailemassa tai ohikulkumatkalla Oulun seudulla, on meidän ravintoloihimme aina helppo saapua. Kaikki palvelumme sijaitsevat katutasossa, maksuttomien parkkipaikkojen äärellä.

Seisovan pöydän täydeltä maukasta tarjontaa on Raxissa ja Luckiefun’s Sushibuffetissa. Pizzoja paistetaan Raxin lisäksi Chef’s-ravintolassa ja tietysti Kotipizzassa. Meheviä burgereita lisukkeineen tarjoavat Burger King, Hesburger ja Pancho Villa. Tuoreet smoothiet pyöräytetään Jungle Juice Barissa, ja maailman tunnetuimmat täytetyt leivät, juuri asiakkaan toiveiden mukaan, tarjoilee Subway.

Erikoisruokavaliot huomioidaan ravintoloissamme hyvin. Esimerkiksi vegaanisia vaihtoehtoja on useissa ravintoloissamme: Lähes kaikki Espresso Housen juomat saa vegaanisina, ja kasviperäisenä löytyy niin suolaisia kuin makeita herkkuja. Pancho Villan listalla on vegaaninen burgeri, ja Subwayn valikoimissa on täysin kasviperäinen TLC Fajita. Myös Luckiefun’sin buffetissa on vegaanisia vaihtoehtoja ja Arnoldsin bageleita, salaatteja ja osa donitseista on saatavilla vegaanisina.

Ravintolamme palvelevat vähintään kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti, eli maanantaista perjantaihin klo 10–20, lauantaisin klo 10–18 ja sunnuntaisin klo 12–18. Viikonloppuisin osalla ravintoloista on jatkettu aukiolo. Nauti paikan päällä, nappaa mukaan tai tilaa kotiin!

Pitkän kaavan mukaan, nopeasti ja näppärästi, pikku porukalla tai suurella seurueella – lämpimästi tervetuloa!

Takaisin sivun alkuun