Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Synsam avaa 15.10.

Julkaistu 11.10.2021

Uusi Synsam Ideapark avataan 15.10. – meiltä saat kaiken mitä tarvitset

Tervetuloa tutustumaan Synsam Ideaparkin laajaan ja kattavaan tuotevalikoimaan. Meiltä löydät alan johtavien huippubrändien silmälasit, aurinkolasit, urheilulasit, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet. Lisäksi liikkeessä on saatavilla näöntarkastus- sekä silmälääkäripalvelut. Synsamin tyylineuvonnassa puolestaan tapaat muodin ja tyylin koulutettuja ammattilaisia, jotka tietävät, millaista on valita uusia silmälaseja ja kuinka tärkeää on saada siihen ammattimaista apua. He ovat meillä sinua varten.

Älä osta silmälaseja – valitse Synsam Lifestyle -sopimus

Synsam Lifestyle™ on helppo ja huoleton palvelu, joka mukautuu ajan myötä muuttuviin tarpeisiisi ilman yllättäviä kuluja. Valitse vähintään kolme tuotetta valikoimastamme ja kiinteä kuukausihinta sisältää kaiken tarvittavan, kuten mm. linssien vaihdon näön muuttuessa, kehyksen vuosittaisen vaihdon sekä vakuutuksen ja puhdistustuotteet. Voit valita tarpeisiisi sopivat silmälasit, piilolinssit, aurinkolasit ja urheilulasit koko valikoimastamme. Valitse esimerkiksi kahdet yksi- tai monitehosilmälasit ja yhdet aurinkolasit vahvuuksilla.

Trendejä ja brändejä

Kehyksissä ja aurinkolaseissa asiantuntijamme tarjoavat laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia sekä kansainvälisesti tunnettuja merkkejä. Synsam tuo kansainvälisiltä kehysmarkkinoilta Suomeen aina kulloinkin ajankohtaisimmat, trendikkäimmät ja halutuimmat brändit.

Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti.

Nähdään liikkeessä!

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun