Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

Arvontojen säännöt

Oulun Ideaparkin järjestämien Facebook-, Instagram- ja TikTok-arvontojen säännöt.

Arvonnan järjestäjä
Ideapark Oulu, Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan tulee osallistua julkaisussa mainittuun ajankohtaan mennessä.
Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla alkuperäistä julkaisua Ideapark Oulun Facebook-, Instagram- tai TikTok-tilillä. Osallistumalla arvontaan vastaaja hyväksyy arvonnan säännöt. Arvontaan eivät voi osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonnan suorittaminen
Voitto arvotaan julkaisussa mainittuna ajankohtana kaikkien julkaisua kommentoineiden kesken. Ideapark Oulu vastaa pääpalkinnon veroista.

Palkinto
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan julkaisussa mainittu palkinto. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta viimeistään arvontapäivää seuraavien kahden arkipäivän kuluessa henkilökohtaisesti. Palkinto lunastetaan henkilökohtaisesti Ideapark Oulusta. Voittaja vastaa palkinnon noutamisesta aiheutuvista kuluista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Voittajan on lunastettava voittonsa viimeistään viikon kuluessa, kun hän on saanut tiedon palkinnosta. Jos lunastusta ei tehdä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa voitto uudelleen tai jättää voitto jakamatta.

Arvonnan julkisuus
Arvontoihin osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän etunimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajien etunimet voidaan julkaista Ideapark Oulun medioissa ja sosiaalisessa mediassa

Tietojen luovuttaminen ja käsittelyperiaatteet
Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään ja tallennetaan ainoastaan arvonnan suorittamiseksi ja arvontapalkinnon toimittamiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedot tuhotaan kuukauden sisällä arvonnan päättymisestä. Kilpailun tai arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Kiinteistö Oy Oulu Shopping Center.

Muut ehdot
Facebook, Instagram tai TikTok ei ole millään tavalla osallisia kampanjaan eikä kampanja liity mitenkään näihin tahoihin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook, Instagram ja TikTok kaikesta vastuusta.

Takaisin sivun alkuun