Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Vippinä Qstockiin?

Julkaistu 12.7.2021

Edit: Arvonta on suoritettu 20.7.2022 ja voittajat on kontaktoitu. Onni suosi tällä kertaa Paulaa ja Anni-Tuuliaa.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja ystävällesi VIP-liput Qstockiin! Mikäli tämä olisi toiveidesi täyttymys, niin jatka lukemista.

Miten ja missä osallistun arvontaan?

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla alkuperäistä julkaisua Ideapark Oulun somekanavilla aikavälillä 12.7.-18.7.2021:

VIP-lippuja arvotaan 2 kpl paketit Oulun Ideaparkin Facebookissa ja Instagramissa, joten osallistumalla molempiin tuplaat mahdollisuutesi. Voittajat arvotaan tiistaina 20. heinäkuuta ja heihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Facebook tai instagram ei ole osallisena arvonnassa

Arvonnan säännöt

  • Arvonnan järjestäjä: Ideapark Oulu, Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu
  • Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuminen tapahtuu kommentoimalla alkuperäistä julkaisua Ideapark Oulun facebook ja/tai instagram sivulla aikavälillä 12.7.2021-18.7.2021.
  • Osallistumalla arvontaan vastaaja hyväksyy arvonnan säännöt. Arvontaan eivät voi osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
  • Arvonta: Voitto arvotaan 20.7.2021 kaikkien kommentoineiden kesken. Ideapark Oulu vastaa pääpalkinnon veroista.
  • Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintona 2 x 2VIP-lipun paketteja.
  • Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta viimeistään arvontapäivää seuraavien kahden arkipäivän kuluessa henkilökohtaisesti. Voitto lunastetaan henkilökohtaisesti Ideapark Oulusta. Voittaja vastaa palkinnon noutamisesta aiheutuvista kuluista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
  • Voittajan on lunastettava voittonsa viimeistään viikon kuluessa kun hän on saanut tiedon palkinnosta. Jos lunastusta ei tehdä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa voitto uudelleen. Määräajassa lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän tässä asiakirjassa määräämin ehdoin.
  • Arvonnan julkisuus: Arvontoihin osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän etunimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajien etunimet voidaan julkaista Ideapark Oulun medioissa ja sosiaalisessa mediassa
  • Tietojen luovuttaminen ja käsittelyperiaatteet: Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedot tuhotaan kuukauden sisällä arvonnan päättymises

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun