Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Pohjoisen suurin pakettiautomaatti avattiin meille

Julkaistu 9.9.2021

Pohjois-Suomen suurin pakettiautomaatti avattiin meille elokuun lopussa. Samalla postin kirjelaatikko siirtyi D-sisäänkäynniltä Postin tiloihin A-sisäänkäynnin läheisyyteen.

OmaPosti-kioski-nimellä kulkevassa pakettiautomaatissa on 830 lokeroa, minkä lisäksi tilassa on itsepalvelupäätteitä pakettien ja kirjeiden lähetystä varten. Automaatti on Suomen suosituin tapa vastaanottaa lähetys. Automaattien kautta toimitettujen pakettien määrä on nousussa: tammi-kesäkuussa kasvua oli 47 % verrattuna viime vuoteen.

Aluepäällikkö Sauli Metsävirran mukaan asiakkaat ovat löytäneet uudelle pisteelle hyvin, mutta automaatin suuren lokeromäärän ansiosta tilaa riittää. Tilaan on lisäksi mahdollisuus avata pakettien pop-up noutopiste, mikäli loppuvuoden pakettiruuhka sitä vaatii.

Avattu pakettiautomaatti on erinomainen lisä Ideaparkin palvelutarjontaan. Toiveita postipalveluiden lisäämisestä alueelle on tullut.

”Olemme saaneet asiakkailta paljon toiveita Oulun postipalveluista. Verkkokaupan jatkaessa kasvuaan uskomme lähialueen asukkaiden ilahtuvan uudesta isosta automaatista, joka lähes kaksinkertaistaa Postin automaattikapasiteetin Oulun pohjoispuolella. OmaPosti-kioskin yhteyteen on varattu myös tila, jonne voimme avata kiireisimmän pakettisesongin aikana helposti väliaikaisen noutopisteen”, aluepäällikkö Sauli Metsävirta Postista kertoo.

OmaPosti-kioski palvelee kauppakeskus Oulun Ideaparkissa Tokmannin vieressä osoitteessa Ritaharjuntie 49 A, 90540 Oulu. Kyseessä on itsepalvelualue, joka palvelee Ideaparkin aukioloaikoina (ma–pe klo 10–20, la klo 10–18 ja su klo 12–18). Videoyhteyden kautta voi olla yhteydessä Postin asiakaspalvelijaan, jolta saa neuvoa mihin tahansa postiasiaan. Alueen asukkaille tiedotetaan tarkemmin muutoksesta kirjeitse lähiviikkoina.

Tervetuloa!

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun