Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Normal on avannut

Julkaistu 1.6.2022

Meiltä saat nykyään normaaleja tuotteita epänormaalein hinnoin, kun tanskalainen päivittäistavaraketju Normal avasi ovensa 2.6.2022.

Normalin tuotevalikoimaan kuuluu paljon tunnettuja merkkejä eri tuotekategorioissa, kuten ihonhoito- ja hygieniatuotteita, meikkejä, naposteltavaa ja siivoustuotteita. Toisin sanoen siis tuotteita, joita tarvitset jokapäiväisessä elämässäsi. Ja mikä parasta, hinnat ovat pysyvästi alhaiset!

Normal tarjoaa paljon muutakin kuin kiinteitä ja alhaisia hintoja merkkituotteille, nimittäin aina uudenlaisen ja ainutlaatuisen ostokokemuksen. Pysyvää merkkituotteiden valikoimaa täydennetään jatkuvasti erilaisilla jännittävillä uutuuksilla. Mielenkiintoinen myymälä houkuttelee tunnettujen ja vähemmän tunnettujen tuotteiden aarteenetsintään. Jokaisen kulman takana odottaa aina uusi yllätys – vaikka olisit vieraillut myymälässä vain viikkoa ennen.

Pysy ajan tasalla vierailemalla Normalin nettisivuilla www.normal.fi  – ja seuraamalla Normalia Facebookissa ja Instagramissa.

Tervetuloa ostoksille NORMAL-myymälään. Myymälän löydät B-aulastamme.

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun