Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Noomi Store Oulun Ideaparkiin

Julkaistu 2.2.2021

NOOMI STORE MUUTTAA KESKUSTASTA IDEAPARKIIN.                                            

Iloksemme voimme ilmoittaa, että saamme pian täydennystä lastenvaatetarjontaan, kun Noomi Store muuttaa Oulun keskustasta Ideaparkiin. Noomi Storen valikoima laajentaa olemassa olevaa lastenvaatetarjontaa merkittävästi. Liike avataan B-aulaan huhtikuussa.

Noomi Store on lastenvaatteiden erikoisliike, jonka valikoima painottuu merkkivaatteisiin, kuten Gugguu, Metsola, Papu ja Mini Rodini. Esimerkiksi Gugguun ja Metsolan vaatteita ei tällä hetkellä voi ostaa mistään muualta Oulussa. Lastenvaatteiden lisäksi liikkeestä voi löytää erilaisia lahjaideoita, asusteita, koruja, sisustustuotteita sekä kotimaisten merkkien vaatteita naisille ja miehille. Liike avasi vuonna 2016, ja on toiminut siitä asti Oulun keskustassa kauppakeskus Valkean tiloissa. Muuttomyynti Valkean liikkeessä alkaa helmikuun puolivälissä ja avajaisia Ideaparkissa vietetään arviolta huhtikuun alussa.

Meitä on paljon pyydetty Ideaparkkiin, jossa on hyvät kulkuyhteydet, ilmainen pysäköinti ja helppokulkuisuus. Pääsemme näin lähemmäksi lapsiperheitä, joita alueellakin asuu paljon. Toivomme, että myös keskustassa asioineet asiakkaamme löytävät meidät jatkossakin hyvin. Laajennamme myös tuotevalikoimaa uuden tilan myötä”, iloitsee kauppias Marika Kova.

Noomi Store on erinomainen lisä liiketarjontaamme. Liikkeen avauksen myötä pystymme tuomaan lasten merkkivaatteet osaksi valikoimaa. Toive lasten erikoisvaateliikkeestä nousee tasaisin väliajoin asiakkaiden palautteissa”, kertoo kauppakeskusjohtaja Jukka Korpimäki.

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun