Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

Kolme liikettä jälleen auki

Julkaistu 6.5.2020

Meillä on ilo kertoa, että osa suljettuna olleista myymälöistä on jälleen avoinna. Tällä viikolla ovensa ovat avanneet Kirjakassi, Luhta Outlet ja Top Sport. Liikkeet palvelevat poikkeusaukioloin. Stadium Outlet palasi normaaliaukioloihin vappuviikolla.

Kirjakassista löydät laajan valikoiman kirjoja kaikenikäisille, ja useasti hyllyjä täydentää kirjauutuudet – aina tarjoushinnoin. Luhta Outletistä teet edullisia vaateostoksia naisille, miehille ja lapsille. Myymälän valikoimissa myös kenkiä, asusteita ja kodintuotteita. Top Sport tarjoaa monipuolisen valikoiman urheilu- ja vapaa-ajantuotteita niin ikään miehille, naisille ja lapsille. Myös Stadium Outlet palvelee sinua kun tarvitset urheiluvaatteita ja -välineitä – edullisin hinnoin totta kai!

Liikkeiden henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille!

Tulethan ostoksille täysin terveenä, ja muistetaan yhä edelleen pitää turvaväli toisiimme ja huolehtia yhdessä myös hyvästä hygieniasta.

Katso liikekohtaiset aukiolot:
Kirjakassi
Luhta Outlet
Stadium Outlet
Top Sport

Tämän lisäksi joukko muita liikkeitä ja ravintoloita palvelee sinua poikkeusaukioloin. Tutustu aukioloihin ja palveluihin:
oulu.ideapark.fi/liikkeet/
oulu.ideapark.fi/ravintolat/

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun