Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Lahjavinkit äitienpäivään

Julkaistu 6.5.2020

Kukapa ei haluaisi lahjaksi kosmetiikkaa tai ihanaa tuoksua! Valitse Kicksiltä lahjaksi äidin lempituote tai valmis lahjapakkaus. Kicksillä tuoksut nyt -20% alennuksella (tarjous voimassa 12.5.2020 asti). Tuotteita kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin löytyy myös Lifeltä. Mitäpä jos äidille järjestäisikin hemmotteluhetken kotona?

Vaateliikkeistä löydät viehättäviä kevätuutuuksia: tykkäisikö äiti tai mummo vaikkapa uudesta huivista tai keväisestä neuleesta? Myös kaunis koru ilahduttaa aina. Tule tutustumaan Kultajousen ja Timanttisten valikoimiin. Henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri oikean lahjan.

Hauskoja ja käytännöllisiä lahjoja voi hankkia pienellä rahalla Flying Tiger Copenhagenista. Anna äidille oma muki, kehystetty taideteos tai vaikkapa siemeniä istutettavaksi kukkapenkkiin!

Useat liikkeet myyvät myös lahjakortteja, jotka ovat aina varma valinta. Äläkä unohda ilahduttavia kukkia ja juhlapäivän herkkuja! Kukkamarkkinat toimittaa kukat halutessasi kotiin asti. Ravintoloiden palveluihin voit tutustua verkkosivuillamme: oulu.ideapark.fi/ravintolat/

Kauppakeskuksen aukiolot äitienpäivänä 10.5.

Kauppakeskuksen ovet ovat avoinna äitienpäivänä klo 12–18. Liikkeiden aukioloissa on liikekohtaisia poikkeuksia, jotka kannattaa tarkistaa verkkosivuiltamme:
oulu.ideapark.fi/liikkeet/
oulu.ideapark.fi/ravintolat/

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun