Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Juhlista ja muista valmistuvia

Julkaistu 19.5.2020

Isompien juhlien aika on myöhemmin, mutta valkolakkia ja valmistumista voi juhlistaa pienesti perheen kesken. Kokosimme vinkkejä, joilla loistava juhlatunnelma syntyy helposti.

  • Pukeutukaa koko perhe kepeään juhlatyyliin. Myymälöistämme löydätte tyylikkäät juhlavaatteet niin valmistuvalle, sisaruksille kuin vanhemmillekin. Ylioppilasta voi hemmotella kampaamokäynnillä Hairlekiinissä. Lopuksi korvan taakse suihkaus lempituoksua, kynsiin pirteä lakkaus ja juhlallisuus on taattu.
  • Luo juhlava tunnelma kattamalla pöytä kauniisti Finnmarin ihanilla uutuuksilla. Valitse värimaailma ylioppilaan lempivärin mukaan. Viimeistele kattaus Kukkamarkkinoiden kukilla.
  • Nouda herkulliset tarjottavat kauppakeskuksen ravintoloista. Take away -palveluilla syntyy pienellä vaivalla esimerkiksi burrito-buffet ja donitsikakku!

Muista valmistuvaa lahjalla

Valmistuvaa sukulaista tai ystävää on nyt parempi muistaa etäältä – isojen juhlien ja halauksien aika on myöhemmin. Myymälöistämme löydät monipuolisen valikoiman lahjoja ja lahjakortteja. Tässä muutamia ideoita:

  • Perinteinen korulahja kestää aikaa, kuten myös laadukas kello. Tutustu Kultajousen ja Timanttisten valikoimaan.
  • Astiat ja kodintuotteet ilahduttavat opiskelemaan lähtevää. Marimekon astiat ja kodintekstiilit ovat aina varma valinta ja Tokmannilta löydät esimerkiksi Iittalan suosittuja klassikoita, Finnmarilta sisustustuotteita ja Luhta Outletistä kodintekstiilejä.
  • Sporttinen ylioppilas on varmasti mielissään urheilullisesta lahjasta, joita löydät Top Sportista ja Stadium Outletistä. Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet löytyvät DNA-myymälästä.
  • Toivottuja lahjoja ovat myös laadukkaat kuulokkeet, kaiuttimet ja puhelimet. Jos et osaa valita mallia, hanki lahjakortti.
  • Haluatko antaa lahjaksi rahaa? Osuuspankki tarjoaa moderneja vaihtoehtoja rahalahjalle. Tule tutustumaan.
  • Lukutoukka ilahtuu kirjalahjasta ja eläinten ystävä harrastukseen liittyvistä tuotteista.

Virtuaalionnittele ja juhli etänä

Koska lähikontakteja on yhä hyvä välttää, valmistuvien kanssa iloitaan tänä kevään puhelimitse ja virtuaalisesti. Myös etäjuhlat ovat hyvä vaihtoehto, jos koolle haluaa kutsua isomman joukon yhtä aikaa.

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun