Ideapark Oulu

Avoinna tänään 12–18 Katso aukioloajat

Joulukalenterissa hittilahjat

Julkaistu 29.11.2022

Esittelemme joulukalenterissa liikkeidemme hittilahjoja. Uuden kalenterivideon löydät Instagram-tililtämme tietysti joka päivä jouluaattoon saakka.

Haluaisimme kuulla, kenelle sinä ajattelet kunkin lahjan sopivan. Kerro se julkaisun kommenteissa, ja olet mukana 50 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa. Lahjakortteja arvotaan joulukuussa 1 per viikko, yhteensä 4. Voit osallistua kommentoimalla vaikka joka päivä!

Ensimmäinen viikkoarvonta on suoritettu ja onnellinen voittaja on Sanna. Muiden viikkojen voittajat ovat Minna, Jenni ja Seija.

Onnea osallistujille jäljellä oleviin arvontoihin!

Joulukalenterin viikkoarvontojen säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä: Ideapark Oulu, Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu
  2. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistutaan Instagramissa kommentoimalla Ideapark Oulun joulukalenterijulkaisua, yhtä tai useampaa. Osallistumalla arvontaan vastaaja hyväksyy arvonnan säännöt. Arvontaan eivät voi osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvontaan voi osallistua 1.–24.12.2022. Palkinto arvotaan viikoilla 49–52 keskiviikkoon mennessä, aina edellisen viikon kalenterijulkaisuja kommentoiden kesken. Ideapark Oulu vastaa pääpalkinnon veroista.
  3. Arvonnan palkinnot, voittajien julkistaminen ja voittojen toimittaminen: Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintona 50 € lahjakortti voittajan valitsemaan Ideapark Oulun liikkeeseen. Yhteensä lahjakortteja arvotaan 4 kpl. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta viimeistään arvontapäivää seuraavien kahden arkipäivän kuluessa Instagramin yksityisviestillä. Voitto lunastetaan henkilökohtaisesti Ideapark Oulusta. Voittaja vastaa palkinnon noutamisesta aiheutuvista kuluista. Voittajan on lunastettava voittonsa viimeistään kuukauden kuluessa siitä, kun hän on saanut tiedon palkinnosta. Jos lunastusta ei tehdä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa voitto uudelleen. Määräajassa lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän tässä asiakirjassa määräämin ehdoin.
  4. Arvonnan julkisuus: Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän etunimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajien etunimet voidaan julkaista Ideapark Oulun medioissa ja sosiaalisessa mediassa. Tietojen luovuttaminen ja käsittelyperiaatteet: Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedot tuhotaan kuukauden sisällä arvonnan päättymisestä.
 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun