Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

Burger King Oulun Ideaparkiin

Julkaistu 10.6.2020

Ruoan voi noutaa myös drive thru -autokaistalta!

Ravintolamaailmamme täydentyy ensi syksynä kun Burger King avaa uuden ravintolan Oulun pohjoispuolelle arviolta syyskuun lopulla. Syksyllä avattava Ideapark Oulun ravintola tuo Oulun ensimmäisen autokaistan kauppakeskuksen yhteyteen. Myös muualla Suomessa tämän tyyppinen palvelu on harvinaista kauppakeskuksissa.

Avattava Burger King -ravintola on Oulun seudulla neljäs. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan.

”Oululaiset ovat ottaneet liekillä grillatut hampurilaisemme ja muut herkulliset tuotteemme omikseen, olemme tästä otettuja ja tuomme siksi jo neljännen ravintolamme Oulun seudulle. Asukaslukuun suhteutettuna Oulun seudulla on Suomen toisiksi eniten Burger Kingejä heti Vantaan jälkeen – ja Vantaallakin ravintolamäärä painottuu lentoaseman vuoksi. Oululaisilla ja Woppereilla on erityinen suhde”, Burger King Suomen ketjujohtaja Siru Kalpio iloitsee.

”Olemme eläneet tänä keväänä hyvin poikkeuksellista aikaa kauppakeskuksessamme.  On kuitenkin hienoa, että vallitsevista olosuhteista huolimatta, voimme Ideaparkissa suunnata katsetta positiivisin mielin tulevaan. Kauppakeskus nähdään edelleen houkuttelevana kauppapaikkana koronavirustilanteesta huolimatta”, kauppakeskusjohtaja Jukka Korpimäki kertoo.

Suurin osa Ideaparkin liikkeistä palvelee jo lähes normaalisti

Kauppakeskuksen toimijat on kuitenkin vapautettu minimiaukioloista vielä kesäkuun ajaksi, joten liikekohtaiset aukiolot on edelleen hyvä tarkistaa liike– ja ravintolakohtaisilta sivuilta.

Heinäkuussa otamme askeleen normaalimpaan suuntaan ja kaikki liikkeet noudattavat vähimmäisaukioloaikoja.* Haluamme tukea toimijoiden hallittua paluuta normaaliin, minkä vuoksi tarjoamme myös heinäkuun aukioloihin joustoa. Yhteiset miniaukiolot ovat kuitenkin kaikkien etu, jotta pystymme kommunikoimaan selkeämmin asiakkaiden suuntaan.

Aiemmin tiedotimme, että Espresso House ja Oulun kaupungin hyvinvointipiste avautuvat keväällä/ alkukesästä. Nämä avaukset siirtyvät syksyyn ja tiedotamme niistä lisää lähempänä.

Seuraamme virustilanteen kehittymistä edelleen tarkasti ja siihen reagoidaan tarvittaessa niin aukioloissa kuin muussa toiminnassa. Kauppakeskuksessa huolehditaan jatkuvasti asioinnin turvallisuudesta tehostetun siivouksen ja pintojen desinfioinnin avulla sekä ohjeistamalla asiakkaita turvallisesta asioinnista.

*ma–pe klo 11–19, la klo 11–17 ja su klo 13–17

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun