Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Avajaiset 14.10.

Julkaistu 11.10.2021

LUHTA OUTDOOR STORE AVAA UUDEN MYYMÄLÄN TOP SPORTIN VANHAAN TILAAN 14.10.

LUHTA OUTDOOR STORE ON KOTIMAINEN ULKOILUN JA RETKEILYN ERITYISOSAAJA, JOKA TARJOAA KAIKEN TARPEELLISEN YMPÄRIVUOTISEEN AKTIIVISUUTEEN KOKO PERHEELLE.

Ulkona liikkumisesta saa iloa ja energiaa läpi vuoden – etenkin, kun vaatteet, kengät ja muut tarvikkeet ovat kunnossa. Luhta Outdoor Store tarjoaa toimivat varusteet niin viikon soolovaellukselle kuin koko perheen päiväretkellekin.

Outdoor Storesta saat huolella valikoidut kotimaisten tuotemerkkien vaatteet, kengät ja asusteet, joissa askel ei paina ja katse jaksaa nousta ihailemaan aina uusia maisemia. Liikkeestä löydät myös toiminnalliset tuotteet erilaisiin ulkoilmalajeihin – kuten lenkkeilyyn, hiihtoon ja pyöräilyyn – sekä valikoiman lemmikkitarvikkeita perheen karvaisimmille ulkoilijoille.

Mikäli et tiedä, mistä aloittaa, saat helposti lähestyttävältä henkilökunnalta aina asiantuntevat neuvot. Luhta Outdoor Storen tavoitteena on, että löydät juuri sinulle sopivat vaatteet, jotka vievät uusiin seikkailuihin ja palvelevat käyttötarkoitustasi pitkään.

Tule tutustumaan ja innostu ulkoilmaelämästä Luhta Outdoor Storessa!

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun