Ideapark Oulu

Avoinna tänään 12–18 Katso aukioloajat
Avoinna tänään 12–18 Katso aukioloajat

Ihanaa
ystävänpäivää!

 
 

Ihanaa
ystävänpäivää!

Ystävänpäivän aika Oulun ideaparkissa

Juhlistamme ystävänpäiväviikolla ystävyyttä monin eri tavoin! Luvassa on liikkeidemme ihania ystävyystekoja, arvontoja sekä tietenkin mahtavia tarjouksia. Tältä sivulta nappaat mukaan myös parhaat lahjavinkit läheisille!

Löydät meiltä ystävänpäivän aikaan monenlaista mukavaa niin paikan päältä kuin somesta. Ystävänpäivänä 14.2. ilahdutamme muun muassa jakamalla herkullista suklaata. Tsekkaa tarkemmat tiedot alta:

Liikkeidemme ystävyystekoja:

* Mustin ja Mirrin päivän ensimmäinen lemmikkiasiakas saa ystävänpäiväviikolla rapsutusten lisäksi ystävänpäiväyllätyksen! Päivittäinen yllätys voi olla herkku tai tuote. Lisäksi lauantaina 17.2. Mustissa ja Mirrissä luvassa hauska kaverikuvaus. Kuvaus ajanvarauksella, kysy lisää liikkeestä.

* Ritualsissa pääsee kokeilemaan hemmottelevaa käsikuorintaa.

* Kultajousi tarjoaa ystävänpäiväviikolla korujen puhdistuksen (1–5 kpl) veloituksetta.

* PerusTerveys arpoo 12.–17.2. vastaanotolla käyneiden kesken päivittäin sydämellisen herkkukassin. Voit osallistua arvontaan käynnin päätteeksi täyttämällä arvontalapun vastaanotolla.

* Tinksissä pääsee ottamaan kivoja kuvia photoshoot-seinän edessä 10.–14.2. Ota kuva photoshoot-seinällä ja tägää Tinks somessa (Insta: @juhlakauppa_tinks, Tiktok: @juhlakauppa.tinks). Somearvonnassa luvassa 50 euron arvoinen partybox-palkinto!

Ystävänpäivän ohjelma 14.2:

* Suklaan jakoa kauppakeskuksen käytävällä alkaen klo 15.00, niin kauan kuin herkkuja riittää.

* 4H-nuorten korupaja B-aulassa klo 16­–19.30. Sata ensimmäistä osallistujaa pääsee tekemään ihanan helmirannekorun tai kortin itselle tai ystävälle.

* Normalin Arvaa & voita -kisassa arvaillaan ostoskorin tuotteiden yhteenlaskettua arvoa. Lähimmäksi veikannut voittaa korin tuotteet!

* Synsamin tyylipäivä tarjoaa yksilöllistä tyylineuvontaa, josta löydät juuri sinulle sopivat kehykset. Tyyliasiantuntijana Seija Kärkkäinen.

* Lindexissä klo 12-15 kynsien lakkaus valitsemallasi kynsilakalla ostosten yhteydessä, kun ostot ylittävät 30 €

Omissa ja liikkeidemme somekanavissa järjestetään ystävänpäivän aikaan myös arvontoja, kannattaa olla kuulolla! Tule shoppailemaan ja viihtymään yksin tai ystävän kanssa, hyödynnä myös mahtavat edut. Julkaisemme tarjouksia ja lahjavinkkejä ystävänpäivään tällä sivulla.

Takaisin sivun alkuun