Ideapark Oulu

Avoinna tänään 12–18 Katso aukioloajat

Parhaat vinkit juhannukseen!

Julkaistu 15.6.2020

Vietätpä juhannusta kotona tai mökillä, löydät liikkeistämme monenlaista pihapeleistä saunatuotteisiin ja juhannuskukkiin.

Kata pöytä Marimekon astioilla ja tekstiileillä, ja viimeistele kattaus Finnmarin tuottein. Myös Luhta Outletistä löydät kesäisiä sisustustuotteita. Kauneimman juhannuskimpun sinulle sitoo Kukkamarkkinat.

Juhannuksena maistuvat uudet perunat, savustettu kala ja mansikat. Tai ehkäpä grillaus on sinun juttusi. Välineitä ruoanlaittoon ja grillaukseen löytyy monista liikkeistämme, esimerkiksi Tokmannilta.

Monien juhannusperinteisiin kuuluu sauna. Jos pyyhkeet tai laudeliinat kaipaavat uudistusta, tutustu Luhta Outletin ja Marimekon valikoimiin. Saunahetkeen kuuluvat myös ihanat kylpytuotteet. Niitä kannattaa kysellä Lifestä tai Kicksiltä.

Iltaa kohden ilma voi viiletä ja silloin on mukava kääriytyä Luhdan vilttiin, ottaa esiin uusi kirja ja sytyttää kynttilöitä. Kirjakassista löydät runsaan valikoiman kesälukemista kaikenikäisille.

Pelit ja muut yhteiset puuhat kruunaavat juhannuksen. Kaikkea pientä kivaa löydät Tigeriltä. Jos kesäterassilta vielä uupuu kalusteita, kannattaa piipahtaa Maskussa, Jyskissä tai Tokmannilla.

Kauppakeskus avoinna juhannuksena:

To 18.6. klo 10–20
Juhannusaatto 19.6. klo 10–14 (ravintoloille vapaaehtoinen)
Juhannuspäivä 20.6. suljettu
Su 21.6. klo 12–18

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun