Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Hetkessä kaikki syyslomaan

Julkaistu 11.10.2024

Tule kauppakeskukseemme shoppailemaan, herkuttelemaan ja viihtymään! Löydät meiltä tarvikkeet ja varusteet syksyn mukaviin hetkiin, ulkoiluun, harrastuksiin ja kotiin.

Juhlimme pian myös 10-vuotissynttäreitä! Karnevaalihumu valtaa marraskuun alussa kauppakeskuksemme, kannattaa pysyä siis kuulolla.

Uusia liikkeitä ja mukavaa tekemistä

Monipuolinen valikoimamme on laajentunut tänä syksynä entisestään kahden uuden liikkeen avauksen myötä. Heti B-sisäänkäynnin läheisyydessä palvelee Luhta Brand Store, jonka valikoimasta löydät ajanmukaisia ja käytännöllisiä asukokonaisuuksia ulkoiluun ja vapaa-aikaan.

Laadukkaita kodin tuotteita, vaatteita sekä asusteita koko perheelle tarjoaa myös uusi Finlaysonin myymälämme. Nyt on oiva hetki päivittää vaatekaappi ja kodin ilme syksyn touhuihin sekä loppuvuotta varten!

Jos haluat tekemistä sisälle sadepäivien varalta, metkoja pelejä ja hauskaa ajanvietettä löydät Flying Tiger Copenhagenista, Tokmannilta ja Suomalaisesta Kirjakaupasta.

Katso liikkeet ja aukioloajat >

Herkuttele helposti

Välillä on mukava myös istahtaa valmiiseen pöytään, ja sehän meillä onnistuu niin ison kuin pienen nälän iskiessä. Seisovan pöydän täydeltä maukasta tarjontaa on Raxissa ja Luckiefun’s Sushibuffetissa. Pizzoja paistetaan Raxin lisäksi Chef’s-ravintolassa ja tietysti Kotipizzassa

Meheviä burgereita lisukkeineen tarjoavat Burger King, Hesburger ja Pancho Villa. Tuoreet smoothiet pyöräytetään Jungle Juice Barissa, ja maailman tunnetuimmat täytetyt leivät, juuri asiakkaan toiveiden mukaan, tarjoilee Subway.

Kahvihampaan kolotukseen ja makeannälkään tuovat helpotusta kahvilat Arnolds, Espresso House ja Robert’s Coffee.

Katso ravintolat ja aukioloajat >

Perheen pienimmätkin viihtyvät

Koko perheen yhteinen ostosreissu sujuu leppoisasti, kun perheen pienimmät pääsevät välillä purkamaan energiaa ja uppoutumaan leikkeihin. Meillä se onnistuu Oskun Miniparkissa, eli leikkitilassamme A- ja B-sisäänkäyntien välissä. Leikkitilan vieressä on myös erillinen lastenhoitohuone. Myös A-aulassa, Tokmannin edustalla, on pieni leikkipaikka, jossa voi temmeltää ja laskea liukumäkeä.

Oletpa meillä kotikulmillasi tai ohikulkumatkalla Oulun seudulla, on meille aina helppo saapua. Kaikki palvelumme sijaitsevat katutasossa, maksuttomien parkkipaikkojen äärellä. Autolla moottoritietä tultaessa käänny liittymästä 13, jossa lukee Pateniemi, Kuivasjärvi ja Ritaharju. Bussilla nro 3 pääset ihan kauppakeskuksen lähelle Oulun keskustasta.

Tervetuloa!

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun