Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Bläk Fraidei 27.11. – laajennettu aukiolo

Julkaistu 16.11.2020

Perjantaina 27.11. vietämme jälleen Bläk Fraideita! Kauppakeskuksemme on tuolloin avoinna normaalia laajemmin eli klo 7–21. Näin sinulla on hyvin aikaa hyödyntää tarjoukset. Rauhallisimmat shoppailutunnit ovat aamulla ja illalla.

Kaikki liikkeemme palvelevat sinua pe 27.11. laajennetulla aukiololla. Ravintolat avaavat viimeistään klo 10.

Parhaimmat tarjoukset kätevästi yhden käytävän varrelta, tervetuloa shoppailemaan!

Ennakkomaistiaisia tarjouksista julkaistaan verkkosivuillamme ke 25.11. alkaen: oulu.ideapark.fi/tarjoukset/

Päivän aikana pelataan myös lattialottoa turvavälein B-aulassa klo 12, 14, 16 ja 18. Pääpalkintona jokaisessa lattialotossa on Tokmannin 50€ lahjakortti. Muut palkinnot tarjoavat Change Lingerie, Hairlekiini, Kukkamarkkinat, Hesburger, Kultajousi, Espresso House, Reima ja KappAhl.

TURVALLISUUS TAPAHTUMISSA

Noudatamme kaikissa järjestelyissä THL:n, OKM:n sekä alueviranomaisten ohjeistuksia. Siivousta ja pintojen desifiointia tehostetaan entisestään tapahtuman aikana. Seuraamme COVID-19-tilanteen kehittymistä edelleen tarkasti ja reagoimme siihen tarvittaessa.

Pyydämme tapahtumaan osallistuvia noudattamaan turvallisen asioinnin ohjeita. Edelleen on tärkeää pitää turvavälit sekä huolehtia käsi- ja yskimishygieniasta. Oulun kaupungin maskisuosituksen mukaisesti suosittelemme maskin käyttöä Oulun Ideaparkin toimijoille, henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneillemme etenkin, jos turvavälien pitäminen ei onnistu. Tämän lisäksi kasvomaskin käyttö kauppakeskuksessa on suositeltavaa asiakkaille, mikäli tähän ei ole estettä.

Tutustuthan THL:n ohjeisiin:

  • Pese kädet vedellä ja saippualla usein ja huolellisesti, ainakin 20 sekunnin ajan.
  • Käytä alkoholipohjaista käsihuuhdetta, jos et voi pestä käsiäsi.
  • Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
  • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yksi tai aivasta hihaan, älä käsiisi.
  • Ohjeita: Käsienpesu ja yskiminen

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Takaisin Tapahtumat-sivulle

Takaisin sivun alkuun