FI EN
11.09.2019

Osallistu asiakastutkimukseemme – voita upeita palkintoja!


Ideapark Oulu haluaa kehittää tarjontaansa, asiakaspalveluansa ja viestintäänsä täyttämään yhä paremmin asiakkaiden tarpeet.


Teemme yhteistyössä puolueettoman tutkimuslaitos Medec Oy:n kanssa tutkimusta, jossa kartoitetaan Oulun ja ympäristökuntien asukkaiden odotuksia kauppakeskusten palveluille ja viestinnälle sekä eri kauppojen ja palveluyritysten merkitystä talouden ostoksissa.


Osallistumalla kyselyyn autat Ideapark Oulun kauppa- ja palvelutarjontaa kehittymään juuri Sinun toiveidesi mukaisesti. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Bang & Olufsen BeoPlay H8i langattomat vastamelukuulokkeet (arvo n. 400 €) sekä 4 kpl 50 €:n lahjakortteja valitsemaasi Ideapark Oulun liikkeeseen.


Vastaa kyselyyn tästä


Ideapark Oulun Asiakaskartoitus 2019

Tutkimukseen vastanneiden palkintoarvonnan säännöt:

1. Arvonnan järjestäjä: Ideapark Oulu, Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu

2. Arvonnnan suorittaja: Medec Oy, Erätie 10, 33100 Tampere

3. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuminen tapahtuu ilmoittamalla yhteystiedot tutkimuksen yhteydessä. Arvontaan osallistuvat kaikki tutkimuslinkin aukioloaikana tutkimukseen osallistuneet ja tarvittavat tiedot täyttäneet asiakkaat. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sulkea tutkimuslinkin, kun riittävä määrä vastauksia on saatu.

Osallistumalla arvontaan vastaaja hyväksyy arvonnan säännöt. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Arvonta: Voittajat arvotaan heti tutkimuksen päätyttyä. Arvonnassa voittajat arvotaan vastanneiden joukosta. Arvonnan suorittaa kartoituksen toteuttaja Medec Oy. Ideapark Oulu tai Medec Oy eivät vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, jonka vuoksi vastaajan osallistuminen arvontaan estyy.

5. Arvonnan palkinnot, voittajien julkistaminen ja voittojen toimittaminen: Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoina Bang & Olufsen BeoPlay H8i langattomat vastamelukuulokkeet sekä 4 kpl 50 €:n lahjakortteja voittajan valitsemaan Ideapark Oulun liikkeeseen.

Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta viimeistään arvontapäivää seuraavien kahden arkipäivän kuluessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse. Voitot lunastetaan ensisijaisesti henkilökohtaisesti Ideapark Oulusta. Ideapark Oulu voi myös harkintansa mukaan toimittaa palkinnon voittajalle postitse tai muuta kuriiripalvelua käyttäen. Ideapark Oulu ei vastaa mahdollisesta vastaajapalkkion katoamisesta, rikkoutumisesta tms.Ideapark Oulusta riippumattomasta syystä, joka on aiheutunut palkinnon lähettämisestä voittajalle.

Voittajan on lunastettava voittonsa viimeistään kuukauden kuluessa kun hän on saanut tiedon palkinnosta. Jos lunastusta ei tehdä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa voitto uudelleen. Määräajassa lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän tässä asiakirjassa määräämin ehdoin.

6. Sääntöjen muuttaminen: Ideapark Oulu pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvonnan säännöissä.

7. Arvonnan julkisuus: Arvontoihin osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajien nimet voidaan julkaista Ideapark Oulun medioissa ja sosiaalisessa mediassa.

8. Tietojen luovuttaminen ja käsittelyperiasatteet: Tutkimuksen yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilötiedot tallennetaan erilliseen suojattuun tiedostoon, joka tuhotaan kolmen kuukauden kuluttua vastausajan päättymisestä.