Ideapark Oulu

Avoinna tänään 12–18 Katso aukioloajat

Turvallinen asiointi

Julkaistu 30.11.2020

Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan turvallisen asioinnin ohjeita. Toivomme, että käyt meillä vain täysin terveenä. Pidäthän 2 metrin turvavälin muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan. Huolehdithan myös käsi- ja yskimishygieniasta.

Kauppakeskuksessa huolehditaan asioinnin turvallisuudesta tehostetun siivouksen ja pintojen desinfioinnin avulla. Turvallisen asioinnin ohjeet löytyvät heti sisäänkäyntien yhteydestä sekä WC-tiloista. Turvallisesta asioinnista ohjeistetaan myös kauppakeskuksen ääniradiossa. Käsien desinfiointipisteet löytyvät sisäänkäynneiltä ja WC-tiloista.

Suosittelemme maskin käyttöä

Suosittelemme maskin käyttöä Oulun Ideaparkin toimijoille, henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneillemme etenkin, jos turvavälien pitäminen ei onnistu. Tämän lisäksi suosittelemme kasvomaskin käyttöä myös kauppakeskuksen asiakkaille, mikäli tähän ei ole terveydellistä estettä.

Lasten leikkipaikat suljettu

Lasten leikkipaikat on toistaiseksi suljettu.

Keinot, joilla suojaat itseäsi ja läheisiäsi tartunnalta

Tutustu THL:n ohjeisiin:

  • Pese kädet vedellä ja saippualla usein ja huolellisesti, ainakin 20 sekunnin ajan. Käytä alkoholipohjaista käsihuuhdetta, jos et voi pestä käsiäsi.
  • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yksi tai aivasta hihaan, älä käsiisi.
  • Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
  • Vältä lähikontakteja ja muista turvaväli. Käytä kasvomaskia, kun et voi välttää lähikontaktia.
  • Lataa Koronavilkku-sovellus. Jos saat oireita, mene koronatestiin ja pysy muuten kotona.
  • Ohjeita: Käsienpesu ja yskiminen
  • Viisi valttia, joilla suojaat itseäsi ja läheisiäsi koronavirustartunnalta

Oulun Ideaparkille on myönnetty COVID-19-sertifikaatti

Sertifikaatti on tunnustus siitä, että olemme onnistuneet vastaamaan kaikkiin turvallisuusvaatimuksiin ja huolehtineet turvallisuustoimentoimenpiteistä parhaiden käytäntöjen mukaisesti COVID-19:n ehkäisemiseksi. Lue lisää >>

Pidetään huolta toisistamme!

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun