Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Tasauspäivillä tapahtuu – voita sisäänpääsy!

Julkaistu 11.9.2020

ARVONNAT OVAT PÄÄTTYNEET. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE! Esiintyjien esittelyt löytyvät tämän artikkelin lopusta.

——-

Järjestämme Facebook-sivullamme kolme arvontaa, joista jokaisesta voi voittaa sisäänpääsyn Tasauspäivien tapahtumiin. Kaikki tapahtumat järjestetään rajoitetulle yleisölle hygienia- ja turvaväliasiat huomioon ottaen.

Se, keitä näemme esiintyjinä, paljastuu aina arvonnan alkaessa.

Näin osallistut arvontoihin

Piipahda Facebook-sivullamme arvonnan ollessa käynnissä ja jätä kommentti arvontajulkaisuun aikataulun puitteissa. Kontaktoimme voittajat arvonnan päättymistä seuraavana päivänä. Katso arvontojen aikataulu ohesta:

1. arvonta: Roni Bäck 18.9. Osallistumisaika 3.–6.9.

2. arvonta: Putous-hahmo Salon Seija 19.9. Osallistumisaika 7.–10.9.

3. arvonta: Ryhmä Hau 20.9. Osallistumisaika 11.–14.9.

Kahdessa ensimmäisessä arvonnassa on palkintona 100 sisäänpääsyä/arvonta. Arvomme kummallakin kerralla 50 voittajaa, jotka saavat kukin sisäänpääsyn kahdelle (2) henkilölle yhteen tapahtumaan. Kolmannessa arvonnassa arvomme liput kahteen 100 henkilön tapahtumaan, jotka järjestetään samana päivänä. Kolmannessa arvonnassa 50 voittajaa saa sisäänpääsyn neljälle (4) henkilölle.

Tapahtumaan saapuessa voittajien nimet tarkistetaan nimilistasta. Seuralaista/seuralaisia ei tarvitse ilmoittaa erikseen.

Arvontoihin voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt, joilla on henkilökohtainen Facebook-tili. Arvonnat järjestää Oulun Ideapark, eikä Facebook ole mukana arvonnoissa.

Turvallisuus tapahtumissa

Tapahtumat järjestetään liiketilassa, joka sijaitsee B-aulan välittömässä yhteydessä ja on riittävän suuri 100 hengen tapahtumalle. Kaikille osallistujille on omat istumapaikat turvavälein. Lisäksi jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen käsidesin saapuessaan tilaisuuteen. Käsidesit jaetaan osallistujille ovella. Paikan päällä ohjeistetaan turvallisuusasioista ja pyydämme osallistujia saapumaan paikalle vain täysin terveenä.

Siivousta ja pintojen desifiointia tehostetaan entisestään Tasauspäivien aikana. Seuraamme COVID19-tilanteen kehittymistä edelleen tarkasti ja reagoimme siihen tarvittaessa. 

Pyydämme tapahtumiin osallistuvia noudattamaan turvallisen asioinnin ohjeita. Edelleen on tärkeää pitää turvavälit sekä huolehtia käsi- ja yskimishygieniasta. Tutustuthan THL:n ohjeisiin:

  • Pese kädet vedellä ja saippualla usein ja huolellisesti, ainakin 20 sekunnin ajan.
  • Käytä alkoholipohjaista käsihuuhdetta, jos et voi pestä käsiäsi.
  • Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
  • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yksi tai aivasta hihaan, älä käsiisi.
  • Ohjeita: Käsienpesu ja yskiminen


Miksi vain rajatulle yleisölle?

Tasauspäivien tapahtumat järjestetään rajatulle yleisölle, koska näin voimme noudattaa THL:n ja OKM:n ohjeita turvallisesta tapahtumajärjestämisestä. Rajatussa tapahtumassa pystymme takaamaan omat istumapaikat kaikille sekä huolehtimaan turvaväleistä.

Esiintyjät

RONI BÄCK 18.9.

Roni Bäck on Suomen suosituimpia ja menestyneimpiä tubettajia. Hänen YouTube-kanavallaan on yli puoli miljoonaa tilaajaa. Roni on tuttu myös television puolelta: hänet on nähty Ford Boyard Suomi -tosi-tv-ohjelmassa sekä Suurmestarit-ohjelmassa vakiokilpailijana. Tänä syksynä hän aloittaa Hauskojen kotivideoiden juontajana.

SALON SEIJA 19.9.

Salon Seija on monille tuttu, suosittu sketsihahmo. ”Ai kamala!” ja ”Kaikkihan tän tietää mutta minähän en tätä tiedä!” ovat Salon Seijan hokemia, jotka tulivat tutuksi Putouksen aikana. Sketsihahmokilpailussa Salon Seija sijoittui kolmanneksi Putouksen 12. tuotantokaudella.

RYHMÄ HAU 20.9.

Ryhmä Hau on perheen pienimpien rakastama ja tuttu suositusta animaatiosarjasta. Toimelias Ryhmä Hau saapuu paikalle aina kun Jännälahden kaupungissa tarvitaan apua. Nämä avuliaat pennut ovat aivan tavallisia koiria, mutta pannan vastaanottimen hälyttäessä ne rientävät apuun Riku-pojan kanssa. Kahdeksalla pennulla on kullakin omat erikoiskykynsä, jotka auttavat heitä haastavissa tehtävissä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.


 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun