Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–18 (Ravintolamaailma klo 10–20) Katso aukioloajat

Palvelu pelaa poikkeusoloissakin

Julkaistu 3.6.2020

Oulun Ideaparkin ovet ovat avoinna normaaliaukiolon mukaisesti ma-pe 10–20, la 10–18 ja su 12–18. Olemme kuitenkin vapauttaneet liikkeet minimiaukioloista koronavirusepidemian ja siihen liittyvän valmiuslain soveltamisen ajaksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että iso osa liikkeistä on jo supistanut aukioloaan tai sulkenut liikkeensä toistaiseksi kokonaan. Aukiolojen vapauttamisella pyrimme ennen kaikkea varmistamaan liikkeidemme toimintakyvyn säilymisen sekä henkilöstön jaksamisen vallitsevissa olosuhteissa sekä tulevaisuudessa koronakriisin päätyttyä. Liikkeiden aukiolot voit tarkistaa liikekohtaisilta sivuilta.

Tänä poikkeusaikana useat liikkeemme ja ravintolamme tarjoavat erityisiä palveluita helpottamaan asiakkaidemme arkea sekä varmistaaksemme turvallisen asioinnin.

Kokoamme tälle sivulle arkea helpottavia palveluita, joita kauppakeskuksen liikkeet ja ravintolat tarjoavat.

Palveluita hyödyntämällä tuet kauppakeskuksen toimijoita haastavassa tilanteessa. Take Away -periaatteella toimivista ravintoloista lisätietoja.

Tilaa vaikkapa lounas kotikonttorille tai kukkakimppu kotiin toimitettuna – piristää päivää varmasti! Kätevät keräyspalvelut helpottavat niin lemmikistä huolehtimista kuin lasten ulkoiluvaatteiden päivittämistä.

RAVINTOLAT

Arnolds

Voit tehdä ennakkotilauksen numerosta 044 024 4259.

Katso aukiolot >>

Chef’s Salad & Kebab

Ilmainen kotiinkuljetus 5 km säteellä, kun tilaus on vähintään 20€. Tilauksen voi tehdä soittamalla numeroon 044 237 9957.

Katso aukiolot >>

Hesburger

Hesburger-sovelluksen kautta voit tehdä Hesburger-tilauksesi puhelimella mistä vain ja poimia valmiit herkut helposti ravintolan noutopisteeltä.

Katso aukiolot >>

Kotipizza

Tee tilaus ennakkoon soittamalla 020 771 6410 tai verkosta kotipizza.fi. Kätevin tilaustapa on Kotipizza Äppi, jonka voit ladata puhelimeesi täältä: kotipizza.fi/app. Sovelluksen avulla näet valmistusajat ym. hyödyllistä tietoa tilaukseesi liittyen. Kotipizza suosittelee ennakkotilausta tässä tilanteessa! Kotipizza palvelee normaalien aukiolojen mukaan.

Nyt myös kotiinkuljetus!
Kotipizzan kotiinkuljetus saatavilla: ma-to klo 11–18, pe-la klo 11–20, su klo 12–17. Toimitusmaksu 5,90€ / tilaus, toimintasäde 5km, ei minimitilausrajaa. 

Pancho Villa

Kotiinkuljetus päättynyt 31.5.2020. Soittamalla tai WhatsAppilla kotiinkuljetustilaukset numerosta 0400 238 663. Jokaiseen tilausviestiin vastataan. Ilmainen kotiinkuljetus 5 km säteellä arkisin klo 11–17 ja lauantaisin klo 12–18. Ylimenevät kilometrit 1€ per km. Maksutapoina käyvät pankki-/luottokortti, Eazybreak, Epassi sekä Edenred.

Katso aukiolot >>

Subway

Subway palvelee nyt Take away -myynnillä. Tilaa herkulliset syötävät mukaan otettavaksi paikan päällä tai kysy ennakkotilauksesta oulu.ideapark@subway.fi tai p. 010 400 8083.

Katso aukiolot >>

LIIKKEET

KappAhl

Mikäli haluat, että KappAhlin myyjä kerää tuotteet valmiiksi myymälässä tai sinulla on jotain muuta kysyttävää, soita numeroon 044 433 5243 tai laita sähköpostia 243all(at)kappahl.com. Tuotteet voit tilata myös suoraan verkkokaupasta ja noutaa myymälästä: kappahl.com/fi-FI/

Maksutapana myös Klarna
KappAhlissa käy myymälässä maksutapana myös Klarna. (Olet rekisteröitynyt Klarnan asiakkaaksi ja sinulla on älypuhelin mukanasi)

Kukkamarkkinat

Kukkamarkkinoiden verkkokaupan kautta voi tilata kauniit kukat kätevästi kotiin toimitettuna. Voit valita myös noudon, jolloin kukat odottavat valmiina myymälässä. Tutustu ja tilaa: kukkamarkkinat.fi. Tilaukset onnistuvat lisäksi puhelimella p. 010 320 8810.

Marimekko Outlet

Marimekko Outlet -myymälä on avoinna taas! Keväisiä uutuuksia ja ajattomia klassikoita jatkossakin verkkokaupassa osoitteessa marimekko.com ympäri vuorokauden. Tällä hetkellä toimitukset myös kotiovelle saakka ovat ilmaisia.

Musti ja Mirri

Musti ja Mirri palvelee myös verkkokaupassa sekä Click&Reserve -varauksella verkkokaupan kautta osoitteessa mustijamirri.fi. Verkkokauppatilaus toimitetaan kotiovelle parissa päivässä, ja yli 50 € tilaukset ilman toimitusmaksua.

Click & Reserve – Varaus Musti ja Mirri -myymälästä 0 €
Voit myös varata tuotteen myymälästä, mikäli myymälän varastosta löytyy haluamaasi tuotetta. Musti ja Mirri kerää tuotteen ja vahvistaa sinulle varauksen  2 tunnin kuluessa. Varaus on voimassa seuraavaan arkipäivään asti. Varaus tulee noutaa ja maksaa myymälässä. Noutoa varten saat PIN-koodin, jota vastaan nouto ja maksu myymälässä onnistuvat. Asiakkaalle ilmoitetaan tekstiviestillä sekä sähköpostilla varauksen tilasta.

Reima

Soita numeroon 040 170 8842 tai laita sähköpostia oulu(at)reima.com ja Reima kerää tuotteet sinulle valmiiksi. Valmiiksi kerätyn tilauksen nouto ja maksu myymälässä. Lisäksi tilaukset onnistuvat Reiman verkkokaupan kautta reima.com/fi.


 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun