Ideapark Oulu

Avoinna tänään 12–18 Katso aukioloajat

Oulun kaupungin hyvinvointipiste Ideaparkiin

Julkaistu 27.2.2020

Ideaparkiin avataan Oulun Kaupungin hyvinvointipiste kevään aikana. Hyvinvointipisteen tarjonta painottuu neuvolapalveluihin. Hyvinvointipisteen avauksen myötä Ideapark pystyy vastaamaan entistä paremmin alueen lapsiperheiden tarpeisiin. Oulun kaupunki suunnittelee parhaillaan hyvinvointipisteen palveluja.

Hyvinvointipiste avataan Ideaparkin B-sisäänkäynnin välittömään läheisyyteen Reiman myymälää vastapäätä. Samassa aulassa sijaitsevaan tyhjään liiketilaan on suunnitteilla myös lasten leikkitila sekä lastenhoitohuone. Sekä hyvinvointipisteen että leikkitilan avausaikataulu tarkentuu kevään aikana.

”Palveluiden merkitys osana kauppakeskuksen toimintaa kasvaa jatkuvasti”, kertoo kauppakeskusjohtaja Jukka Korpimäki.  Peruspalveluiden löytyminen asuinalueelta helpottaa arkea niin ajan käytön kuin logistiikan osalta. Hyvinvointipisteen lisäksi Ideaparkissa terveys- ja hyvinvointipalveluita tuottavat Oral Hammaslääkärit sekä Perusterveys.

Tarve lasten leikki- ja hoitotilalle on ilmeinen ja viesti välittyi selkeästi myös Ideaparkin syksyllä toteuttamasta asiakastutkimuksesta. ”Asiakkaistamme merkittävä osuus koostuu lapsiperheistä ja haluamme palvella heidän tarpeitaan niin hyvin kuin mahdollista”, kertoo kauppakeskusjohtaja Jukka Korpimäki.

Lapsiperheet huomioidaan myös kauppakeskuksen tapahtumissa, joissa osa ohjelmasta on lähes aina suunnattu perheiden nuoremmille jäsenille. Esimerkkinä tästä voidaan jo paljastaa, että kevään Tasauspäivien vieraiksi tullaan saamaan Ryhmä Haun Samppa ja Vainu. Tasauspäiviä vietetään 18.–22.3.2020. Ryhmä Haun lisäksi Tasauspäivien ohjelmassa tullaan näkemään Kärpät, Salon Seija sekä Roni Bäck.

Kauppakeskuksella on tärkeä rooli Oulun pohjoispuolisen alueen vetovoiman kasvattajana. Suurin osa Ideaparkin asiakkaista koostuu alueen asukkaista. Asiakkaat arvostavat sitä, että palvelut, liikkeet ja ravintolat sijaitsevat lähellä. Ideaparkin tarjoomaa kehitetään jatkuvasti, jotta pystymme aidosti palvelemaan asiakkaita ja vastaamaan heidän tarpeisiinsa, toteaa Korpimäki. Hyvinvointipiste sekä lasten leikki- ja hoitotila ovat jatkumoa jo aiemmin helmikuussa ilmoitetuille uudistuksille, jotka koskivat Marimekon muuttoa suurempiin tiloihin sekä Espresso House -kahvilan avaamista viimeistään alkukesällä.

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun