Ideapark Oulu

Avoinna tänään 10–20 Katso aukioloajat

Kirjastoauto kauno ideaparkissa 29.3.

Julkaistu 28.3.2023

Oulun teatterin satutuokioita ja runopaja kirjastoauto Kaunossa ke 29.3. klo 16–19

Oulun teatterin näyttelijä ja yleisötyöntekijä Elina Ylisuvanto hurauttaa keskiviikkona 29.3. klo 16–19 kirjastoauto Kaunolla Ideaparkiin ja pitää siellä rohkeusteemalla lapsille satutuokioita ja nuorille sekä aikuisille runopajaa. Runon kirjoittajien kesken arvotaan lippuja Peter Pan menee pieleen -esitykseen.

Kirjastoautovierailu on osa Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaalia, joka järjestetään 28.3.–1.4. teemalla rohkeus. Sitä ajatellaan usein ulospäinsuuntautuneena ja äänekkäänä toimintana, mutta rohkeus voi olla myös hiljaista, lempeää ja kilttiä. Sen ei tarvitse olla benji-hyppy, vaan se voi olla juuri oikealla hetkellä annettu hali.

Tammikuussa 2022 käyttöönotettu, uusi kirjastoauto Kauno on uuden sukupolven monikäyttöajoneuvo ja tarjoaa käyttäjilleen liikkuvan elämyksen. Kirjastoauto luo tasa-arvoa tuomalla monipuolisia palveluita lähemmäksi reuna-alueiden asukkaita.

Auton toiminnot on suunniteltu niin, että auto muuntautuu nopeasti ja helposti vastaamaan erilaisia käyttötarpeita. Suunnittelussa on otettu huomioon myös esteettömyys- ja saavutettavuusseikat, joilla varmistetaan pääsy kaikille asiakkaille monipuolisten palvelujen pariin.

 

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Takaisin sivun alkuun