Ideaparkin Halloween

28.10.
Oulun Ideaparkissa vietetään selkäpiitä karmivaa Halloweenia lauantaina 28.10. jolloin paikalle saapuu kummajaisten kavalkadi! Uskallatko sinä tulla paikalle?
 
Ohjelmassa mm. seuraavaa:
 
Klo 10-18 Aavemainen Photoböö
Ideaparkin aavemaisella Photoböö -kuvauspisteellä on mitä mainioin kokoelma viiksiä, hattuja, irvistäviä suita ja hirviön silmiä. Näillä ja omalla kameralla nappaatte hulvattoman Halloween kuvan itsestänne!
 
Klo 11 Kurpitsataiteilija
Syksyn sadon kurpitsat muuttuvat taideteoksiksi taitavan kaivertajan käsissä. Iloisen oranssit kurpitsat saavat nauravan hymyn tai öisen Halloween kuvan kylkeensä. Tervetuloa hämmästelemään taitoa ja saamaan kaiverrusvinkit taiteilijalta Ideaparkin B-aulasta!
 
Klo 11-17 Kuivasjärven hirviö
Kuivasjärvestä on noussut eriskummallinen, mutta hyvin ystävällinen otus. Se on nähty tepastelevan Ideaparkissa! Ota kaverikuva hirviön kanssa ja julkaise se somessa #Kuivasjärvenhirviö ja osallistut Ideaparkin Halloween-arvontaan, jossa palkintona lahjakortteja Skidiparkiin! Mutta muista olla tarkkana, tämä järvihirviö on naamioitumisen mestari. Hirviön löytäessäsi saatat saada makoisan lahjan!
 
Klo 12 Naamiaispukukilpailu
B-aulan lavalla järjestetään naamiaispukukilpailu. Tervetuloa kaikki pikku noidat, kummitukset ja muut Halloweenin kunniaksi pukeutuneet lapset osallistumaan kilpailuun! Kilpailun järjestää Toys R Us. Parhaimmille pukeutujille lahjakorttipalkinnot Toys R Usiin.
 
Klo 13 Kurpitsataiteilija
Tervetuloa hämmästelemään kurpitsataiteilijan taitoa ja saamaan kaiverrusvinkit Ideaparkin B-aulasta.
 
Myös osa Ideaparkin liikkeistä on mukana Halloween-juhlassa erikoistarjouksillaan ja omalla ohjelmallaan.
 
Tervetuloa nauttimaan Halloweenin karmivasta tunnelmasta Oulun Ideaparkiin!

Tapahtuma alkaa 28.10. klo 10:00 ja päättyy 28.10. klo 18:00.