Osallistu Skidiparkin kesäarvontaan ja voit voittaa Skidiparkin kokonaan omaan käyttöösi!

Tervetuloa osallistumaan Skidiparkin kesäarvontaan! Arvonnan pääpalkintona on Skidipark voittajan omaan käyttöön kahden tunnin ajalle. Myös muita mukavia palkintoja! Arvontaan voit osallistua ainoastaan paikan päällä Skidiparkissa. Osallistua voit koko kesän ajan aina 8.8.2018 saakka. Arvontapiste löytyy Skidiparkin edustalta Ideaparkin Ravintolamaailmasta.

Arvonnan palkinnot:
• Pääpalkintona Skidipark yksityiskäyttöön 2h ajalle
(Voittaja voi valita päivän, jolloin huvipuiston saa käyttöönsä. Ajankohta tulee valita seuraavista ajoista: ma-pe klo 12-14 tai la klo 18-20. Paikalla tulee olla 1 valvoja aina 10 lasta kohden. Max 30 lasta. Arvo 500,-)
• 15 kpl Skidipark vapaalippupaketteja 2 kpl/pkt (arvo 18,-/kpl)
• 4 kpl Tom`s 20,- kahvilalahjakortteja
• 10 kpl Ideapark yllätysreppuja (arvo n. 20e/kpl)

Arvonnan säännöt:
Arvonnan järjestää Koy Oulu Shopping Center. Arvontaan voi osallistua paikan päällä Oulun Ideaparkissa Skidiparkin edessä olevalla arvontapisteellä 7.6.-8.8.2018 välisenä aikana. Kaikki arvonta-aikana arvontalipukkeen täyttäneet ja sen palauttaneet osallistuvat arvontaan poislukien järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden henkilöt, jotka osallistuvat kilpailun valmisteluun. Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta elokuun 2018 aikana. Voittajan nimet voidaan julkaista myös Ideaparkin www-sivuilla, Facebook- ja Ideaparkin lehti-ilmoittelussa. Järjestäjän vastuu ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Voittaja vastaa itse palkinnon noudosta ja aiheutuvista kustannuksista.