FI EN

SKIDIPARK SYNTTÄRIT

Tervetuloa juhlimaan lasten syntymäpäiviä Skidiparkiin!

Skidipark tarjoaa yhdessä paketissa ystävät, hauskanpidon ja herkuttelun eli kaikki, mitä syntymäpäiviltä vaaditaan! Synttäripaketin lisäksi asiakas voi tuoda oman kakun.

Varaa lasten synttärit Skidiparkista hyvissä ajoin. Voit varata Skidipark synttärit puhelimitse 040 139 3660, sähköpostilla capuzino@capuzino.fi tai paikan päällä Skidiparkissa. Varaus tulee tehdä vähintään 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Varauksen voi tehdä enintään 6 kuukauden päähän.
Skidisynttärit 1

17,90€ /lapsi

Skidipark sisäänpääsy ja alueen rajoittamaton käyttö
5 laitepolettia
Juhlahuone 3h
Kattaus
Tarjoiluna: Mehua, popcornia, karkkia, softisannos kinuskikastikkeella ja hedelmäströsselillä
Skidipark tatuointi
Skidisynttärit 2

22,90 €/lapsi

Skidipark sisäänpääsyranneke ja alueen rajoittamaton käyttö
5 laitepolettia
Juhlahuone 3h
Kattaus
Tarjoiluna: Mehua, popcornia, karkkia, keksiä, ranskalaisia, softisannos kinuskikastikkeella ja hedelmäströsselillä
Ideapark jojo
Skidipark tatuointi
Skidisynttärit 3

31,90 €/lapsi

Skidipark sisäänpääsyranneke ja alueen rajoittamaton käyttö
5 laitepolettia
Juhlahuone 3h
Kattaus
Tarjoiluna: Mehua, limukkaa, popcornia, karkkia, sipsejä, dippiä, ranskalaisia, lihapullia, nakkeja, nugetteja, softisannos kinuskikastikkeella ja hedelmäströsselillä
Ideapark jojo
Ideapark reppu
Skidipark tatuointi
SynttäriajatSynttäripaketin ajankohdan voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

Maanantaista perjantaihin
Iltasynttärit klo 16.00-19.00

Lauantaisin
1.Keskipäivän synttärit klo 11-14
2.Iltasynttärit klo 15-18

Sunnuntaisin
1.Iltapäiväsynttärit klo 14-17
Varauksen tekeminen

Voit varata Skidipark synttärit puhelimitse 020 110 2210 (ark 14-20, la 10-20, su 12-18) tai paikan päällä Skidiparkissa.
Varaus tulee tehdä vähintään 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Varauksen voi tehdä enintään 6 kuukauden päähän.

Enimmäisosallistujamäärä synttäreille on 20 lasta.
Synttäreille vaaditaan 1 valvoja jokaista 10 lasta kohtaan.
Valvojan tulee olla yli 18-vuotias.

Varauksen yhteydessä ilmoitetaan varausajankohta ja arvioitu osallistujamäärä.

Varaus vahvistetaan viimeistään viikko ennen tilaisuutta. Vahvistusvaiheessa ilmoitetaan mm. synttärisankarin nimi, saapumisaika, valvojan yhteystiedot, valittu synttärikokonaisuus ja sitova osallistujamäärä.

Varausehdot

Tilaisuuteen osallistuvien henkilömäärä ja valittu synttärikokonaisuus on vahvistettava vähintään viikko ennen tilaisuuden alkua Skidiparkiin. Vahvistamaton varaus peruuntuu automaattisesti. Synttärikokonaisuuden hinta on sitova vahvistuksessa ilmoitetun osallistujamäärän mukaan, eikä vahvistuksen jälkeen tapahtuneesta osallistujamäärän pienenemisestä tehdä hyvityksiä. Jos haluat lisätä osallistujia syntymäpäiville vielä vahvistamisen jälkeen, tiedustele asiaa Skidiparkista. Synttäreille on mahdollista osallistua maksimissaan 20 lasta.

Syntymäpäivien maksu suoritetaan kokonaisuudessaan ennen synttäreiden alkua Skidiparkissa. Tilaisuuteen vaaditaan 1 valvoja jokaista 10 lasta kohtaan. Valvojan vastuulla on vastata lasten leikkimisturvallisuudesta. Valvojan tulee olla yli 18-vuotias. Syntymäpäivien enimmäisosallistujamäärä 20 lasta. Minimihinta synttäreille on 6 osallistujan hinta. Syntymäpäivähuoneen vuokra-aika on maksimissaan 3 tuntia riippuen ryhmän saapumisajasta. Skidiparkin leikkiaika on synttärivieraille rajoittamaton. Omat tarjottavat tai astiat ei ole sallittuja Skidiparkin syntymäpäivillä. Poikkeusjärjestelyistä tai ruoka-aineallergioista voi olla yhteydessä Skidiparkiin.

Skidipark synttäreiden kulku
Synttärivieraat saapuvat Skidiparkin eteen Ideaparkin E-aulaan noin 5 min ennen synttäreiden alkamista. Skidiparkin henkilökunta jakaa rannekkeet ja poletit ennen synttäreiden alkua ja johdattaa seurueen synttärihuoneeseen. Henkilökunta kertaa kaikille Skidiparkin säännöt. Syntymäpäivätarjoilut tuodaan huoneen vastaanottamisen jälkeen syntymäpäivähuoneeseen. Syntymäpäivähuone on vapaassa käytössä koko varausajankohdan ajan, maksimissaan 3 tuntia. Juhlijat voivat vapaasti viettää aikaa Skidiparkissa ja synttärihuoneessa.

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia syntymäpäiviä Skidiparkiin!