Skidiparkin säännöt

Skidiparkissa on aina lasten päivä. Skidipark sopii kaikenikäisille lapsille!

Skidipark sisähuvipuistovierailun valvonta on aina lapsen huoltajan vastuulla. Alle 12-vuotiaita lapsia ei saa jättää yksin Skidiparkiin. 

Ranneke

Sisäänpääsyyn vaaditaan ranneke. Päivärannekkeita myydään Skidikafesta. Rannekehinnat löydät täältä. Ranneke mahdollistaa rajoittamattoman leikkiajan sisähuvipuistossa sen päivän aikana, jolloin ranneke on ostettu. Sisähuvipuistosta on mahdollista poistua välillä ja saman päivän aikana rannekkeella voi palata takaisin. Alle 1-vuotiaat sylivauvat eivät maksa pääsylippua.

Alle 12-vuotiailla lapsilla tulee olla yli 16-vuotias valvoja mukana Skidiparkissa. Lapsia valvomaan tulevat yli 16-vuotiaat eivät maksa pääsylippua.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet jätetään niille varattuun vaatesäilytykseen joko sisäänkäynnin vaatesäilytyslokeroihin tai vaatesäilytyshuoneeseen. Vaatesäilytys tapahtuu omalla vastuulla. Käytössä on myös euron pantilla toimivia lukollisia kaappeja niin vaatesäilytyshuoneessa, kuin Skidiparkin sisäänkäynnillä. Huvipuistoon mennään sisätossuilla tai sukilla. Avojaloin leikkialueelle ei saa mennä. Mukavinta sisähuvipuistossa on liikkua sisätossuilla.

Aikuiset

Aikuiset ovat tervetulleita osallistumaan aktiviteetteihin. Aikuisille on mukavat oleskelutilat ja Skidikafen palvelut.

Muuta huomioitavaa

  • Kädet pestään pukuhuoneessa tai sen edessä ennen leikkialueelle menoa.
  • Skidiparkissa pyydämme nauttimaan vain Skidikafen tuotteita. Omat vesipullot ovat sallittuja. Vesipulloja ja muita virvokkeita voi ostaa myös Skidikafesta tai limukka-automatista. Myös muita Ideaparkin ravintolapalveluita on helppo käyttää ja alueelle saa palata ruokailun jälkeen ranneketta vastaan. Vauvanruokia voi tuoda itse Skidiparkiin. Skidiparkista löytyy mikro ruoan lämmitykseen.
  • Huolehdithan, että lapsesi leikkii reilusti huomioiden muut lapset. Tarvittaessa henkilökunta puuttuu asiaan ja häiriötä aiheuttanut henkilö voidaan jopa poistaa.
  • Henkilökunnalle tulee aina kertoa mahdollisista ongelmista ja laitevioista. Skidipark ei ole korvausvelvollinen, jos jokin laite on poissa käytöstä.
  • Laitteissa ja aktiviteetissa tulee noudattaa laiteohjeita

Tärkeintä on, että Skidiparkissa pidetään hauskaa – Skidipark on täyttä hupia!

Tervetuloa!