Palvelut

Defibrillaattori
Oulun Ideaparkista löytyy 3 kappaletta defibrillaattoreita ja ne sijaitsevat E-sisäänkäynnin aulassa, D-sisäänkäynnillä ja E-aulassa Perusterveyden vieressä.

Koirille
Liikekaupungin sisälle ei saa tuoda koiria. A-sisäänkäynnin luona olevaan Musti ja Mirri myymälään saa tuoda koiria. Ulkona sijaitseva koiraparkki on tällä hetkellä poissa käytöstä tapahtuneen ilkivallan takia.

Löytötavarat
Löytötavarat toimitetaan Oulun Ideaparkin infopisteenä toimivalle Arnoldsille pääsisäänkäynnin (C) läheisyyteen. Ne toimitetaan sieltä eteenpäin Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalvelut Oy:lle.

Matkapuhelimen latauspiste
Oulun Ideaparkin B-aulasta löytyy matkapuhelimenlatauspiste. Latauspiste on ilmainen, mutta vaatii kolikon pantiksi.

Opastus
Oulun Ideaparkin sisäänkäynneillä on infonäytöt, joista löytyy tarvittava opaskartta liikkeiden sijainnisat, Pääsisäänkäynnin (C) läheisyydessä oleva Arnolds toimii Ideaparkin info- ja asiakaspalvelupisteenä aina liikekaupungin ollessa avoinna.

Ostoskärryt
Oulun Ideaparkissa on vihreitä ostoskärryjä asiakkaiden käyttöön. Ostoskärryt voit noutaa B, C, D, E- sisäänkäyntien ulkopuolella olevista kärrykatoksista. Ideaparkin vihreitä ostoskärryjä voit käyttää koko liikekaupungin alueella. Ideaparkin ostoskärryissä on istumapaikka pienille lapsille. Lisäksi löytyy muutamia ostoskärryjä, joissa on vauvankoppa. Muutamilla liikkeillä on omia ostoskärryjä käytettäväksi liikkeen sisällä.

Rullaluistimet ja potkulaudat
Liikkuminen rullaluistimin, rullakengin tai potkulaudalla on kiellettyä Ideaparkissa.

Pankkiautomaatit
Oulun Ideaparkissa on yksi pankkiautomaatti, joka sijaitsee ravintolapäädyn läheisyydessä E-sisäänkäynnillä. Automaatissa on myös talletusmahdollisuus.

Postipalvelut
Oulun Ideaparkissa on yksi lähtevän postin kirjelaatikko, joka sijaitsee D-sisäänkäynnin kohdalla. Ideparkissa on lisäksi SmartPOST- pakettiautomaatti, joka sijaitsee B-sisäänkäynnin aulassa.

Pullonpalautus
Tokmannin pullonpalautuspiste sijaitsee A-sisäänkäynnin aulassa.

Pysäköinti
Ideaparkin piha-alueella on ilmaisia pysäköintipaikkoja asiakkaiden käyttöön. Lisäksi sisäänkäyntien läheisyydessä on invapysäköintipaikat.
Piha-alueen pysäköintiä on rajoitettu yöaikaan ja pysäköinti on kielletty klo 24-5 välisenä aikana. Ideaparkin pihasta löytyy myös sähköautojen latauspiste B-sisäänkäynnin tuntumassa.

Saniteettitilat
Oulun Ideaparkissa on maksuttomat wc-tilat. Wc-tilat (myös inva) sijaitsevat B-sisäänkäynnin sekä ravintolamaailman läheisyydessä. Wc-tiloista löytyy myös lastenhoitotilat.

Säilytys
Ideaparkissa on kolikolla toimivia säilytyslokeroita. Säilytyslokerot sijaitsevat A-aulassa.

Sähköautojen lataus
Ideaparkin piha-alueella on kaksi sähköautojen latauspistettä. Latauspiste sijaitsee C – ja B -sisäänkäyntien välissä.

Taksi
Ideaparkin piha-alueelta D- ja C-sisäänkäyntien edustalta löytyy OTAXI-taksitolppa.

Valuutta-automaatti
Ideaparkin A-sisäänkäynnillä on Forexin valuutanvaihtoautomaatti, josta voi nostaa pankkikortilla matkavaluuttaa.

Veikkaus
Veikkauksen palvelut Tokmannilta A-sisäänkäynnin vierestä.

WLAN
Oulun Ideaparkissa on maksuton WLAN, joka toimii ilman erillistunnuksia.