Palvelut A-Ö

Defibrillaattori
Oulun Ideaparkista löytyy 3 kappaletta defibrillaattoreita ja ne sijaitsevat E-sisäänkäynnin aulassa, D-sisäänkäynnillä ja E-aulassa Perusterveyden vieressä.

Juoma-automaatit
Ideapark Oulun A- ja E-sisäänkäyntien aulassa sijaitsee juoma-automaatit, jotka toimivat kolikoilla tai matkapuhelimella.

Koirille
Liikekaupungin sisälle ei saa tuoda koiria. A-sisäänkäynnin luona olevaan Musti ja Mirri – sekä Hööks myymälään saa tuoda koiria. Ulkona sijaitseva koiraparkki on tällä hetkellä poissa käytöstä tapahtuneen ilkivallan takia.

Löytötavarat
Löytötavarat toimitetaan Ideapark Oulun infopisteenä toimivalle Arnoldsille pääsisäänkäynnin (C) läheisyyteen. Ne toimitetaan sieltä eteenpäin Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalvelut Oy:lle.

Opastus
Ideapark Oulun sisäänkäynneillä on kosketusnäytölliset infonäytöt, joista löytyy tarvittava tieto liikkeiden sijainneista ja muista palveluista. Pääsisäänkäynnin (C) läheisyydessä oleva Arnold`s toimii Ideaparkin info- ja asiakaspalvelupisteenä aina liikekaupungin ollessa avoinna.

Ostoskärryt
Ideapark Oulussa on vihreitä ostoskärryjä asiakkaiden käyttöön. Ostoskärryt voit noutaa B, C, D, E- sisäänkäyntien ulkopuolella olevista kärrykatoksista. Ideaparkin vihreitä ostoskärryjä voit käyttää koko liikekaupungin alueella. Ideaparkin ostoskärryissä on istumapaikka pienille lapsille. Lisäksi löytyy muutamia ostoskärryjä, joissa on vauvankoppa. Muutamilla liikkeillä on omia ostoskärryjä käytettäväksi liikkeen sisällä.

Rullaluistimet ja potkulaudat
Liikkuminen rullaluistimin, rullakengin tai potkulaudalla on kiellettyä Ideaparkissa.

Pankkiautomaatit
Ideapark Oulussa on yksi pankkiautomaatti, joka sijaitsee ravintolapäädyn läheisyydessä E-sisäänkäynnillä. Automaatissa on myös talletusmahdollisuus.

Pyörätuolit
Ideaparkissa on kaksi asiakaskäyttöön tarkoitettua pyörätuolia. Ne ovat lainattavissa C-sisäänkäynnin läheisyydestä.

Postipalvelut
Ideapark Oulussa on kaksi lähtevän postin kirjelaatikkoa. Toinen sijaitsee ulkona ja toinen sisällä pääsisäänkäyntien (D) kohdalla. Ideapark Oulussa on lisäksi SmartPOST- pakettiautomaatti, joka sijaitsee B-sisäänkäynnin aulassa.

Pullonpalautus
Tokmannin pullonpalautuspiste sijaitsee A-sisäänkäynnin aulassa.

Pysäköinti
Ideaparkin piha-alueella on ilmaisia pysäköintipaikkoja asiakkaiden käyttöön. Lisäksi sisäänkäyntien läheisyydessä on invapysäköintipaikat.
Piha-alueen pysäköintiä on rajoitettu yöaikaan ja pysäköinti on kielletty klo 24-5 välisenä aikana. Ideaparkin pihasta löytyy myös sähköautojen latauspiste B-sisäänkäynnin tuntumassa.

Saniteettitilat
Ideapark Oulussa on maksuttomat wc-tilat. Wc-tilat (myös inva) sijaitsevat B-sisäänkäynnin sekä ravintolamaailman läheisyydessä. Wc-tiloista löytyy myös lastenhoitotilat.

Säilytys
Ideaparkissa on kolikolla toimivia säilytyslokeroita. Säilytyslokerot sijaitsevat A-aulassa.

Valuutta-automaatti
Ideaparkin A-sisäänkäynnillä on Forexin valuutanvaihtoautomaatti, josta voi nostaa pankkikortilla matkavaluuttaa.

Veikkaus
Veikkauksen palvelut Tokmannilta A-sisäänkäynnin vierestä.

WLAN
Ideapark Oulussa on maksuton WLAN, joka toimii ilman erillistunnuksia.