Oral Hammaslääkäriasema Oulun Ideaparkiin!

Oral Hammaslääkärit Oyj laajentaa toimintaansa Oulun Ideaparkiin, jonne avataan täyden palvelun hammaslääkäriasema 16.1.2017. Uusi asema tarjoaa monipuolisia suunterveydenhoidon ja hammaslääkäripalveluita.

”Liikekaupunki Ideapark palvelee laajaa asiakaskuntaa Oulun seudulla kattavan palvelutarjontansa ja liikenneyhteyksiensä avulla. Oral haluaa tarjota asiakkailleen suunterveydenhoidon palvelut helposti ja sujuvasti siellä, missä he muutenkin liikkuvat ja asioivat. Oulun Ideaparkin uuden toimipisteemme tilat, erinomainen sijainti ja asiakasvirtaa tukeva palvelutarjonta tarjoavat erinomaiset puitteet Oralin laadukkaille hammashoitopalveluille”, kertoo Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtaja Martin Forss.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta aina vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lähde: STT, https://www.sttinfo.fi/tiedote?releaseId=54500798&publisherId=4325