Instrumentarium ja Hehku avattu Oulun Ideaparkiin!

Vuonna 2017 Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi valittu Instrumentarium on avannut myymälänsä Oulun Ideaparkin D-sisäänkäynnin läheisyyteen. Instrumentarium on asiantuntija suomalaisen näkemisen tarpeissa yli sadan vuoden kokemuksella.  Tavoitteena on tarjota jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopiva näkemisen kokonaisratkaisu.

Silmiesi hyvinvoinnista huolehtiminen on Instrumentariumille kunnia-asia. Tänä päivänä Instrumentarium-myymälöitä on Suomessa 147 ja Virossa 20. Sinua palvelee yli 200 asiantuntevaa optikkoa ympäri Suomen, minkä lisäksi pidämme huolta silmistäsi tarjoamalla silmälääkäreiden palveluja kaikissa myymälöissämme. Instrumentarium panostaa vahvasti myös optikkojen ja optisten myyjien kehysasiantuntijuuteen muun optisen tietämyksen lisäksi.

Keskon ja Oriolan uusi hyvinvoinnin ketju Hehku

Hehku on Keskon ja Oriolan perustama uusi terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteisiin ja palveluihin keskittyvä maanlaajuinen kauppaketju, joka haluaa auttaa jokaista löytämään oman hyvinvointinsa. Hehkun myymälä sijaitsee Ideaparkin A-päädyssä. Hehku tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa sekä ainutlaatuisen valikoiman tuotteita ja palveluita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kivijalkakaupoissa ja verkkokaupassa.  Keskon ja Oriolan yhteinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ketju avaa yhteensä 30 myymälää eri puolilla Suomea. Hehku tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä tuotteita ja palveluita.

Noin 10 000 tuotteen laaja valikoima sisältää tuttuja merkkituotteita ja mielenkiintoisia nousevia brändejä. Tuttuja merkkituotteita edustaa esimerkiksi Lumene, nousevia brändejä kotimainen Olivia Klein -ihonhoitosarja sekä Biomed-ravintolisät. Hehku tarjoaa myös lukuisia tuotteita, joita ei ole aiemmin saanut Suomen markkinoilta, kuten Floxia -dermokosmetiikkatuotteet ja Neville-miestensarjan.